Autor Hockey patins
27 Maig 2015 a 14:30

El CP Vic presenta el nou fitxatge per tres temporades, Martí Casas

Segon golejador de l’OK Lliga

Martí Casas jugarà amb el CP Vic durant tres temporades

Martí Casas jugarà amb el CP Vic durant tres temporades // Imatge del web del CP Vic

Aquesta setmana el CP Vic ha presentat, en una roda de premsa amb el president Miquel Altimiras i el Director Tècnic, Manel Domènech, el nou integrant del club per a les tres properes temporades, el jugador mataroní Martí Casas.

A la presentació també hi van ser presents l’entrenador Ferran Pujalte i diversos jugadors i components de l’estaf tècnic del Patí Vic. David Torres, jugador que la propera temporada jugarà al Liceo i al qual substituirà Martí Casas, també hi va ser present per donar-li la benvinguda.

El nou integrant del CP Vic, pel qual “jugar a la Champions és un somni”, va afirmar que arriba al club “per aprendre (…) sóc conscient que vinc a un club molt gran, i per a mi és tot un repte”.

Casas arriba de l’HC Mataró, on hi duia disset temporades. En aquesta darrera ha signat 38 gols, xifra que li ha permès compartir la segona plaça a la classificació de golejadors de l’OK Lliga. En aquest sentit, Altimiras, que dóna l’equip per tancat, va confessar que “era un jugador que seguíem fa temps” i que “pensem que encaixa del tot amb l’estil de l’equip i el club”. Per la seva banda, Manel Domènech, va manifestar la seva alegria de poder fitxar a Casas perquè “era la primera opció del cos tècnic”.

Switch to mobile version