Autor Futbol
4 Maig 2015 a 14:00

El Manlleu es complica la vida a falta de dues jornades

Cau golejat al Nou Sardenya contra l’Europa

Europa-Manlleu

L’empenta d’Archi va ser insuficient per guanyar al Nou Sardenya // Foto: Àngel Garreta-CE Europa

CE EUROPA 3-0 AEC MANLLEU

Europa: Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Lara, Puchades, Guzmán (Puigoriol, 75′), Poves (Rosillo, 26′), Padilla i Camacho (Valderas, 67′).

ManlleuBarragan, Rabell, Archi, Blanchart, Payan, Iván Fernández (Hugo, 65′), Aumatell (Sala, 58′), Molist, Uroz, Fran Pérez (Seuma, 45′) i Soler.

Gols1-0: Camacho (penal, 9′); 2-0: Puchades (41′); 3-0: Lara (88′).

Àrbitre: Rafael Díaz Melero (Lleida). Grogues a Alberto, Pastells i Guzman (Europa) i a Archi, Adrià, Payan, Iván Fernández i Sala (Manlleu).

El Manlleu va ser el convidat a la festa de l’Europa, que amb la victòria d’ahir es classificava per tercera temporada seguida per jugar el playoff d’ascens a Segona B. Però els de Miquel Muñoz no estan per festes ja que passen les jornades i es compliquen la vida. Tenen el descens directe a cinc punts a manca de sis jornades, però si acabés la temporada en 17è lloc (estan un punt per sobre) podrien ser equip de Primera Catalana per culpa del descens del Sant Andreu de Segona B. Panorama realment difícil, doncs.

I és que el conjunt osonenc no va tenir opcions davant un Europa amb ganes de certificar la seva classificació per la promoció. Al minut 9 Camacho avançava als de la Vila de Gràcia de penal i abans del descans Nils Puchades culminava un gran contracop dels de Pedro Dólera. Fran Pérez podia haver escurçat distàncies poc després, però el seu xut des de dins de l’àrea va sortir alt. El segon temps ha tingut poca història: l’Europa esperava per sortir al contracop i el Manlleu, molt a remolc del resultat, es mostrava imprecís en atac. Al minut 88 Javi Lara sentenciava amb un xut ras des de fora de l’àrea.

Caixa o faixa contra el Peralada

Al Manlleu li tocarà patir fins al final. Aquesta setmana se la juga contra un Peralada que també es troba en una situació difícil. Només un punt separa als de l’Alt Empordà i als d’Osona, amb la qual cosa el partit serà molt important per tots dos.

Switch to mobile version