Autor Economia
27 Maig 2015 a 16:00

La Cecot demana als partits polítics prioritzar acords

Es vol prioritzar els acords polítics que no obstaculitzin el funcionament de les empreses

Edifici Cecot a Terrassa

Edifici Cecot a Terrassa

La pluralitat política que s’ha generat en gran majoria de les poblacions a causa dels resultats electorals provoca que es necessiti un esforç notable de visió i coratge per arribar a acords de governabilitat amb rapidesa.

La recent millora econòmica requereix impulsar mesures de suport a l’activitat econòmica com l’àmbit de la fiscalitat local, les llicències i permisos, facilitar les infraestructures,…

La Cecot demana als polítics que composaran els nous consistoris que estudiïn, analitzin i escoltin als equips tècnics i experts en cada àrea de gestió abans de realitzar grans canvis. La patronal entén que els canvis poc consensuats tenen un cost més elevat i que, per tant, és necessari avançar en la cooperació público privada per rendibilitzar els recursos públics. La societat demana una major qualitat de la democràcia i que les administracions tinguin més en compte a la societat.

Switch to mobile version