Autor Societat
13 Maig 2015 a 14:00

La setmana vinent Taradell serà l’escenari del programa Divendres de TV3

Es gravarà de dilluns a dimecres

La plaça de les Eres, on es gravarà el programa // Imatge de la web de l'Ajuntament de Taradell

La plaça de les Eres, on es gravarà el programa // Imatge de la web de l’Ajuntament de Taradell

El programa Divendres de TV3 s’emetrà des de Taradell la setmana que ve. El plató estarà situat a la plaça de les Eres de dilluns a dimecres i l’Espertac Peran i els seus col·laboradors faran els diversos espais en directe.

Cada dia es parlarà de diferents temes relacionats amb Taradell i diferents entitats del poble passaran pel programa. Per exemple, els Tonis Taradell parlaran de patrimoni i l’Agrupació Festa d’en Toca-Sons de bandolerisme.A més, durant la setmana també es gravarà el programa de dijous, on els diversos espais s’emetran en diferit.

Dilluns, Màrius Serra serà a la plaça amb la seva habitual secció ‘’Paraules en Ruta”, on repassarà la forma de parlar i les dites més populars de la zona. Hi pot assistir tothom que vulgui.

El divendres 22 de març TV3 convida a la gent de Taradell assistir de públic al plató per veure el programa en directe. Hi ha 55 places i les persones que estiguin interessades s’han d’inscriure a les oficines de l’Ajuntament. Un autocar els recollirà a Taradell i els tornarà gratuïtament. L’hora d’anar cap a Barcelona aproximadament serà a les 13.00 h i a l’hora d’arribada les 20.00 h.

Switch to mobile version