Autor Societat
3 Maig 2015 a 14:00

La UVic acull el Mercat de Tecnologia d’Osona

Tretze centres d’ESO del Bages exposaran els seus projectes científics

Logo de la UVic-UCC // Imatge cedida per la UVic-UCC

Logo de la UVic-UCC // Imatge cedida per la UVic-UCC

La Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic acollirà el proper dimecres 6 de maig el VI Mercat de Tecnologia d’Osona (MdT), que forma part de la xarxa de Mercats de Tecnologia. L’alumnat de secundària de tretzes centres de la comarca presentarà els projectes imaginats, enginyats i realitzats per ells mateixos durant el curs i, amb l’ajut del seu professorat, els mostraran i els explicaran al públic visitant. En total, hi participaran 1.460 estudiants.

Aquesta sisena edició del Mercat s’inaugurarà a les 8.30 del matí a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic amb un acte que presidirà Jordi Villà, vicerector de Recerca, i que comptarà amb la presència de Joan Gumbert, subdirector general d’Innovació, Formació i Orientació del Departament d’Ensenyament. Els alumnes participaran al Mercat com a expositors i cada centre presentarà dos projectes. Només tres centres hi participaran com a visitants.

A més de fer la visita guiada a la fira, els estudiants podran realitzar dos tallers organitzats pel professorat de la Facultat de Ciències i Tecnologia. S’han preparat un total de 25 tallers, distribuïts en dues franges horàries per tal de facilitar que tots els participants a la fira hi puguin assistir. Els tallers seran sobre multimèdia, automàtica, ciència, tecnologia o emprenedoria i seran impartits per estudiants i professors de la UVic-UCC, professors convidats de secundària i d’altres universitats i per personal de les diverses entitats col·laboradores com Mossos d’Esquadra, Bombers, Consell Comarcal d’Osona, l’empresa Ausatel, la Fundació Eduard Soler i la Fundació EducaBOT.

Switch to mobile version