Autor Hockey patins
22 Maig 2015 a 12:00

Lluís Teixidó, l’històric jugador d’hoquei patins, es retira

Un emocionant comiat del capità del Club Patí Manlleu

El comiat de Lluís Teixidor a Manlleu // imatges cedides pel Club Patí Manlleu

El comiat de Lluís Teixidor a Manlleu // imatges cedides pel Club Patí Manlleu

Lluís Teixidó, el capità del Club Patí Manlleu i veterà jugador d’hoquei patins, va anunciar oficialment la seva retirada del món de l’hoquei patins en una emocionant roda de premsa que es va celebrar el passat dimarts al vespre al Pavelló Municipal de Manlleu. Tots els jugadors del primer equip, familiars i un centenar de persones vinculades al club van omplir a vessar la sala habilitada per l’acte.

Lluís Teixidó va recordar  tots els clubs, federacions i persones amb qui s’ha relacionat al llarg de la seva trajectòria. Va destacar especialment la relació que s’ha establert amb el primer equip d’OK Lliga d’aquesta temporada a Manlleu, així com el seu pas per Voltregà, de qui va dir que ‘és el club que porto al cor‘. També ha mencionat els moments que ha compartit amb el seu germà Santi Teixidó i l’estreta amistat amb el jugador de Sant Hipòlit, Petxi Armengol, que també era present a l’acte.

El capità del Club Patí Manlleu és un històric de l’hoquei patins: acumula gairebé 900 partits a l’OK Lliga. A banda d’aquests dos últims anys a Manlleu, ha estat internacional amb la selecció catalana i la selecció espanyola, i també ha passat per clubs de màxim nivell, com el FC Barcelona, el Reus Deportiu o el CP Voltregà, entre d’altres.

Al finalitzar, Teixidó va rebre una llarga ovació i es va acomiadat un per un de tots els jugadors amb qui ha compartit vestuari aquesta temporada i d’amics del món de l’hoquei que no s’han volgut perdre un acte tan especial.

 

Switch to mobile version