Autor Motor
29 Maig 2015 a 11:30

Manel Arroyo visitarà Manlleu a principis de juny

El periodista especialitzat en motor i directiu del Barça compartirà la seva experiència professional

 

Manel Arroyo

El periodista Manel Arroyo // Imatge cedida per Creacció

El managing director de Dorna Sports i Moto GP, i vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, serà el ponent convidat a la propera edició dÀgora d’Opinió que se celebrarà al restaurant El Morter de Manlleu el dilluns 8 de juny. En aquesta novena edició es parlarà de L’experiència en esport i negoci d’entreteniment d’un empresari d’Osona.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde en funcions de Manlleu, Pere Prat. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà l’Àgora i el ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. La inscripció a la jornada té un preu de 25 euros, que inclou el dinar, i es pot fer a través del web de Creacció fins el 3 de juny.

Un professional consumat

Nascut a la capital d’Osona, Manel Arroyo va començar la seva carrera com a periodista a Ràdio Vic el 1980 i als periòdics Ausona i El 9 Nou. També va estar vinculat a l’Escuderia Osona i va treballar a Radio 4 de RNE. El 1986 es va incorporar a TVE com a comentarista de Fórmula 1, motociclisme i rugbi. L’any 1987 va exercir de director adjunt del programa d’esports de TVE Estadio 2. Després d’un breu pas per la Cadena SER, va ser nomenat director de Comunicació i cap de Premsa del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC).

Va ser membre de l’equip responsable del disseny i construcció del Circuit de Barcelona-Catalunya. El 1991 va formar part de l’equip organitzador del primer Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, i de l’equip que va aconseguir la incorporació del Rally Catalunya al calendari del FIA World Rally Championship. L’any 1992 va passar a ser director del Campionat d’Espanya de Turismes, i es va incorporar a Dorna com a managing director de Dorna Sports i MotoGP. És responsable del Departament de Media i TV de Dorna des del 1994. Des del juliol de 2010 és membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, i des del març de 2014 n’és vicepresident.

Switch to mobile version