Autor Societat
9 Maig 2015 a 15:00

Nova York protagonitzarà una nova edició de la Nit de Comerç de Manlleu

Serà dissabte 16 de maig a partir de les 8 del vespre

Nova York protagonitza una nova edició de la Nit de Comerç de Manlleu

Nova York protagonitza una nova edició de la Nit de Comerç de Manlleu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manlleu

El dissabte 16 de maig Manlleu celebrarà la 3a edició de la Nit de Comerç. A partir de les 8 del vespre i fins les 12 de la nit al centre de la ciutat i a Dalt Vila els comerços oferiran activitats, promocions, actuacions i un munt de propostes innovadores perquè els visitants gaudeixin tota la nit. L’èxit de les dues edicions anteriors fa que els comerciants tinguin bones expectatives per aquest any

120 establiments comercials i de restauració participen a la Nit de comerç 2015. S’ubicaran entre la plaça Fra Bernadi, la plaça Dalt Vila, el carrer del Pont, el carrer Fedanci i el carrer Sant Jordi, a les mateixes botigues, en locals comercials buits o bé en espais a l’exterior.

Cada edició de la Nit de Comerç té una temàtica concreta que marca l’ambientació tant dels carrers com dels comerços, i les noves propostes en què els comerciants treballen  enguany van lligades a la ciutat de Nova York, una de les ciutats comercials de referència. Bocins de Broadway, de Central Park, de la 5a Avinguda o de Times Square es podran trobar als carrers del centre de la ciutat i a Dalt Vila.

Serà un nit plena d’activitats: actuacions musicals, gospel, swing, versions, DJ, musicals al carrer, hip-hop, photocalls, exposicions, live painting, ambientació i decoració d’espais i una gran oferta gastronòmica per fer un tastet. La imatge de campanya i de la Nit de comerç està inspirada en la portada del disc de Frank Sinatra New York, New York.

La iniciativa compta amb el suport de l’associació MAB i la Big Band Manlleu. A les 12 de la nit la Big Band interpretarà la cançó “Manlleu, Manlleu”, una adaptació de la cançó New York, New York de Frank Sinatra, a l’escenari de les escales de la plaça Fra Bernadí. Les escoles de dansa i música de Manlleu (OFF Broadway, estudi 67 i Escola de ballet M. Cinta) hi posaran la coreografia.

Switch to mobile version