Autor Societat
9 Maig 2015 a 13:00

Osona impulsa GASTROMUSEUS15 en el marc del dia Internacional dels Museus

Els dies 16, 17 i 18 de maig oferiran menús a 15€ i pernoctacions a 20€

Gastromuseus15 // Imatge cedida pel Consell Comarcal dd'Osona

Gastromuseus15 // Imatge cedida pel Consell Comarcal dd’Osona

Els museus d’Osona juntament amb els establiment de restauració i pernoctació de la comarca han impulsat la campanya GASTROMUSEUS15 que introdueix menús i pernoctacions a preus reduïts -15 i 20 euros- en establiments de la comarca. La iniciativa s’ha impulsat aprofitant la cita del dia internacional dels Museus dels propers 16,17 i 18 de mig, una data que ja celabraven anualment els museus de la comarca.

Aquest any han volgut anar més enllà i es va proposar el que els propis museus busquessin la complicitat d’establiments hotelers i restaurants de la seva respectiva población per completar l’oferta al visitant.

L’objectiu de la campanya és la captació de visitants de l’àrea d’influència de Barcelona i comarques properes perquè puguin comprobar la rica oferta cultural, gastronómica i paisatgística que tenen a menus d’una hora de casa i que possiblement desconeixen.

Aquesta campanya és focalitzarà en els canals de comunicación d’Osona Turisme, web  osonaturisme.cat i perfils en xarxes socials. També es podrán efectuar reserves en restaurants i establiments a través de la  plataforma de reserves de paquets turístics que ha impulsat Osona Turisme al seu web per ajudar als empresaris del sector turístic de la comarca a promorcionar els establiments amb aquests paquets d’experiències de més d’un dia.

També cal dir que l’organitzció de la campanya GASTROMUSEUS15 ha lliurat materials als establiments adherits perquè també s’impliquin en la difusió i no descarten, desprès de veure els resultats, planificar com fer extensiva la iniciativa en altres dates de l’any.

Switch to mobile version