Autor Cinema, teatre i televisió
22 Maig 2015 a 16:00

Poltergeist

Poltergeist

Poltergeist

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el remake de Poltergeist i, des de França arriba el remake de Lazos de sangre. Des d’Alemanya s’estrena un film d’animació ¡Ups! ¿Dónde esta Noé…?. Arriba la segona part de la comèdia Dando la nota 2. Lo major de ella explica un drama familiar, però Adam Sandler anima la cartellera amb la comèdia Con la màgia en los zapatos. I per animar la cartellera amb una mica d’acció arriba el thriller Caza al asesino

 

POLTERGEIST

TERROR. Dirigida per: Gil Kenan. Repartiment: Kennedi Clements, Sam Rockwell, Rosemari DeWitt, Nicholas Braun

Explica la història d’una família que, després de mudar-se a una nova casa, es veu assotada pels esperits dels quals la van habitar en el passat. El focus de l’atac sobrenatural se centra en la filla més petita del matrimoni. Remake del clàssic de 1982.

 

DANDO LA NOTA 2

COMEDIA. Dirigida per: Elizabeth Banks. Repartiment: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Anna Camp

Beca i Fat Amy s’enfronten al seu últim any a la universitat. Les Barden Belles s’han convertit en el cor a capella més important i envejat del campus i competirà en el Campionat mundial de Cors, on l’equip nord-americà mai ha guanyat.

LO MEJOR PARA ELLA

DRAMA. Dirigida per: mike Binder. Repartiment: Kevin Costner, Octavia Spencer, Anthony Mackie, Jennifer Ehle

Elliot Anderson un home viudo copejat per la recent defunció de la seva dona, que a més ha de criar en solitud a la seva benvolguda néta Eloise. Les coses es complicaran quan Rowena, l’àvia paterna reclama judicialment la custòdia de la nena, qui es veurà embolicada en un plet que enfrontarà a dues famílies que volen a la petita profundament.

CON LA MAGIA EN LOS ZAPATOS

DRAMA. Dirigida per: Thomas McCarthy. Repartiment: Adam Sandler, Method Man, Ellen Barkin

Explica la història d’un sabater que té la peculiar habilitat d’assumir la vida dels seus clients a través de les sabates que repara.

CAZA AL ASESINO

THRILLER. Dirigida per: Pierre Morel. Repartiment: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem

Un espia internacional haurà de netejar el seu nom per salvar-se de l’organització per la qual treballava.

LAZOS DE SANGRE

DRAMA. Dirigida per: Guillaume Canet. Repartiment: Clive Owen, Billy Crudup, Marion Cotillard

Chris Pierzynski ha complert una condemna de diversos anys a la presó per haver participat en un ajust de comptes. El seu germà petit Frank, agent de policia amb un prometedor futur per davant, l’espera amb reticència a la sortida de la presó. Chris i Frank sempre han tingut els seus més i els seus menys. El seu pare, única persona que els va criar, sempre ha estat més del costat de Chris, malgrat els problemes, i de Frank. No obstant, els seus llaços de sang els uneixen i, per això, Frank dóna una oportunitat al seu germà: l’ allotja, li troba un treball, l’ajuda a reprendre el contacte amb els seus fills i la seva exdona. Chris coneix a Natalie, que encarna l’esperança d’emprendre una nova vida, però aviat el seu passat cridarà una altra vegada a la seva porta i Chris tornarà a prendre la senda del crim. Remake del llargmetratge francès “Liens de sang” de Jacques Mallot.

¡UPS! ¿DONDE ESTA NOE…?

ANIMACIÓ. Dirigida per: Toby Genkel, Sean McCormack

S’apropa el Diluvi Universal i Noé ha construït una gran Arca per salvar a una parella de cada espècie animal però dos Nestrians, pare i fill, no són admesos a entrar. L’ajuda involuntària de dues Grymps, mare i filla, els permet colar-se en l’Arca. No obstant això, els nens Finny i Leah acaben caient de la nau i hauran d’aprendre a sobreviure i treballar en equip per arribar al cim de la muntanya, mentre els seus pares intentaran desviar el curs de l’Arca per poder salvar-los.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version