Autor Cinema, teatre i televisió
29 Maig 2015 a 16:00

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el nou film de Disney protagonitzat per George Clooney Tomorrowland. Des del Regne Unit arriba  Nuestro último verano en Escocia una comèdia familiar. It follows retorna als films de terror d’esperits. S’estrena també Son of a Gun un thriller. I des del territori espanyol arriba el thriller Matar el tiempo i la comèdia Losers.

 

TOMORROWLAND

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Brad Bird. Repartiment: Geroge Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Chris Bauer

Units pel destí, un adolescent intel·ligent i optimista ple de curiositat científica i un antic nen prodigi inventor fastiguejat per les desil·lusions s’embarquen en una perillosa missió per desenterrar els secrets d’un enigmàtic lloc localitzat en algun lloc del temps i l’espai conegut en la memòria col·lectiva com “Tomorrowland”

NUESTRO ÚLTIMO VERANO EN ESCOCIA

COMEDIA. Dirigida per: Andy Hamilton, Guy Jenkin. Repartiment: Rosamund Pike, David Tennant, Billy Connolly

Doug i Abi són dos pares normals que tenen tres fills encantadors encara que molt excèntrics. Quan l’estrès de ser pares posa en perill la seva estabilitat mental i el seu matrimoni, decideixen realitzar un viatge a Escòcia amb els seus fills. Allí participaran en una gran reunió familiar i es retrobaran amb Gordie, l’increïblement extravagant pare de Doug. No obstant això, la qual cosa prometien ser unes vacances per a la reconciliació aviat es converteix en un camp de mines no exempt de situacions hilarants en el qual rancors familiars, malentesos i egos conformen l’ordre del dia. Quan els nens precipiten un gir inesperat en els esdeveniments, la família es veu obligada a aparcar les seves diferències i a col·laborar, doncs en cas contrari corren el risc de perdre allò que més aprecien.

IT FOLLOWS

TERROR. Dirigida per: David Robert Mithcell. Repartiment: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto

Jay, de 18 anys, té la seva primera trobada sexual amb el seu nuvi en la part posterior d’un cotxe. Després del fet, aparentment innocent, la situació es posa alguna cosa tiba quan el seu nuvi fa que ella es desmaii. En despertar, el jove li explica que ho va fer per espantar a una sèrie d’esperits que l’ assetgen. A partir d’aquest moment, és Jay qui sofrirà les conseqüències d’aquest assetjament, trobant-se submergida en visions i malsons; tenint la sensació de que algú o alguna cosa l’observa.

SON OF A GUN

THRILLER. Dirigida per: Julius Avery. Repartiment: Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alici Vikander

Tancat per un delicte menor, el jove JR aprèn ràpidament les duresa de la vida a la presó, i que per sobreviure dins cal buscar protecció. Aviat es trobarà sota la mirada del criminal més famós d’Austràlia, Brendan Lynch, però aquesta empara té un preu. Lynch i el seu equip tenen plans per al seu jove protegit: després de sortir JR en llibertat, haurà d’ajudar a Lynch amb el seu pla de fugida.

MATAR EL TIEMPO

THRILLER. Dirigida per: Antonio Hernández. Repartiment: Ben Temple, Esther Méndez, Yon González

Robert és nord-americà i treballa en una ciutat espanyola auditant un banc per a una companyia novaiorquesa. La rutina i la llunyania de la seva llar l’empenyen a dependre d’una webcam per contactar amb la seva casa a través de la xarxa. Però per Internet coneix també a Sara, una bella jove amb la qual trobarà coses que ja havia oblidat. Però Robert ignora el viatge que ha iniciat. Quan està concertant online una trobada amb Sara, dos tipus irrompen a l’apartament d’ella. Són els germans Diego i Boris, que reclamen a Sara el lliurament del seu fill com a pagament per tractes anteriors amb la màfia. Ella es nega a revelar-los el parador del seu bebè i Robert es converteix, a través de la webcam, en testimoni invisible dels esdeveniments. Ara li queda triar: arriscar la seva vida o condemnar la de l’única persona que li va retornar el sentit a la seva.

LOSERS

COMEDIA. Dirigida per: Oriol Pérez Alcaraz i Serapi Soler. Repartiment: Artur Busquets, Dani Amor, Rafa Delacroix, Aida Qui

Marc, Alex i Guilli són uns autèntics “losers”. Farts de les seves situació decideixen canviar la seva sort acudint a un famós festival d’estiu. Allí esperen trobar sexe, alcohol i batibull. Però el viatge es complicarà en creuar-se en el seu camí traficants, lladres i pirats de tot tipus que faran perillar la finalitat del viatge: deixar de ser uns pringats.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version