Autor Societat
7 Maig 2015 a 14:00

Torelló es prepara pel Mercat del Trasto

Parades i activitats durant diumenge al matí

mercattrasto2015

Els carrers i places del centre de Torelló tornaran a omplir-se aquest diumenge de de trastos, andròmines i objectes de tota mena amb motiu de la celebració del tradicional Mercat del Trasto.

S’espera que l’activitat sigui frenètica des de primera hora del matí, tant per les parades que s’hi podran trobar com per les activitats organitzades. Coincidint amb el Mercat del Trasto, l’organització ha previst activitats al llarg de tot el matí. Un cop venudes les parades, a les 8 del matí s’obrirà la taverna de la plaça de la Rectoria, on es servirà botifarra. A les 9, a la plaça Vella, hi haurà una xocolatada popular amb banyuts pels paraires.

Els Jardins Vicenç Pujol també centraran part de l’activitat, amb propostes lúdiques pels més petits, des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia. A les 11, la plaça Vella acollirà un espectacle de ball. A les 2 del migdia, amb les activitats finalitzades, tindrà lloc la clausura del Mercat del Trasto 2015.
El Mercat del Trasto és un mercat d’objectes usats que se celebra anualment el segon diumenge de maig. Des de les 7 del matí fins a les 14h es pot voltar i passejar pels diferents carrers on desenes de parades ofereixen tot tipus de trastos, andròmines i objectes d’allò més variats.

Switch to mobile version