Autor Economia
20 Maig 2015 a 16:00

Xavier Queralt reuneix als seus empleats de la Catalunya Central

CatalunyaCaixa-Grup BBVA impulsarà l’activitat comercial al territori

Logo de Catalunya Caixa // Imatge del web Dolcacatalunya.com

Logo de Catalunya Caixa // Imatge del web Dolcacatalunya.com

Xavier Queralt, conseller delegat de CatalunyaCaixa, va reunir el passat dilluns els empleats de la direcció de la Catalunya Central a Manresa per compartir els reptes de l’entitat amb Carles Penas, director comercial, i Òscar Ferrer, director de zona. Després de l’inici de la nova etapa dins el Grup BBVA, Ferrer s’incorpora al Comitè de Direcció i dirigirà el negoci de la Catalunya Central i de la província de Lleida. A més, la direcció de zona impulsarà l’activitat comercial amb una aposta per la proximitat al territori.

Ferrer ja ha dirigit el negoci de CX a les comarques centrals de Catalunya els últims anys. La nova direcció gestionarà desde Manresa 100 oficines i 430 empleats, que gestionaran un volum de negoci de gairebé 5.000 milions d’euros i més de 140.000 clients actius. Aquesta nova direcció engloba les comarques de la Catalunya Central, així com la província de Lleida.

L’organització comercial de la Catalunya Central està adaptada al perfil de client de la zona i compta amb oficines especialitzades, permetent l’atenció dels segments clau com banca privada o pimes, amb professionals especialitzats. En concret, a la zona de les comarques centrals s’han destinat 15 especialistes en el segment de banca privada que atendran la gestió de grans capitals, i 7 gestors de microempreses.

Switch to mobile version