Autor Hockey patins
17 Juny 2015 a 14:00

Albert Grau, primera incorporació del CP Manlleu

Prové del CP Voltregà i acumula una llarga experiència a l’hoquei d’alt nivell

Albert Grau CP Manlleu

El nou fitxatge del CP Manlleu, Albert Grau // Foto: Cris Arisa-CPM

El CP Manlleu ha fet oficial el primer fitxatge de cara a la pròxima temporada. Es tracta d’Albert Grau, ve del Voltregà i que té una àmplia trajectòria a les espatlles. El nou jugador manlleuenc s’ha mostrat il·lusionat amb el projecte encapçalat pel tècnic Quim López i ha reconegut que ja té ganes de començar. De fet, la presentació de Grau ha coincidit amb l’inici de la tornada als entrenaments del primer equip.

A la roda de premsa el nouvingut va explicar per què ha triat el Manlleu: “És un club que conec de fa molts anys, el projecte m’agrada i hi ha un equip molt ben compensat. Ja tinc ganes d’entrenar al màxim”. La nova incorporació ha afegit que vol demostrar del que sóc capaç i ajudar a tot l’equip per veure fins on arribem”.

Albert Grau ha jugat els últims sis anys a Sant Hipòlit, la majoria dels quals a l’OK Lliga. Abans, havia passat per Tordera, per Masies de Voltregà (2 anys) i per Ripoll.

Switch to mobile version