Autor Cinema, teatre i televisió
24 Juny 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de juny

Águila Roja, la película

Águila Roja, la película

Dimecres

Antena 3

A les 21:45h Andrés Pajares i Fernando Esteso aniran a El Hormiguero

La parella d’humoristes i actors aniran al plató de Pablo Motos per recordar la seva carrera

TVE

A les 22:30h cine amb Águila Roja, la pel·lícula

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de José Ramón Ayerra i amb la interpretació de David Janer, Javier Gutiérrez, Francis Lorenzo i Inma Cuesta

En la vila es va a celebrar un cim del més alt nivell, a la qual assistiran les potències més importants del moment: França, Anglaterra, Portugal i el mateix Papa. Encara que aquests països han forçat la trobada amb l’excusa de buscar la pau entre espanyols i lusitans, els motius reals són assaltar el Regne d’Espanya. Per assegurar l’èxit del complot, en el qual la Marquesa de Santillana serà una peça clau, contracten a un sanguinari cosac per acabar amb Àguila Vermella.

La 2

A les 22:00h cine amb Las truchas

Estrenada l’any 1978 sota la direcció de José Luis García Sánchez i amb la interpretació d’Héctor Alterio, Juan Amigo i Ofelia Angélica

Mig centenar de persones que formen part d’una agrupació esportiva de pesca es reuneix en un restaurant per celebrar el seu banquet anual commemoratiu. Però des del primer moment, les circumstàncies semblen tornar-se en contra seva, i hauran de fer front a tot tipus d’imprevists, des d’uns gorrers que irrompen en el local fins a una vaga del servei.

——————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Carretera al infierno

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Dave Meyers i amb la interpretació Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton

Una jove parella, Grace i Jim, emprenen un viatge i es troben amb el misteriós autoestopista John Ryder durant una violenta tempesta. Els primers trobaments amb Ryder empitjoren ràpidament a mesura que es va transformant en un psicòpata mortífer i furiós, i el que hi ha en joc augmenta encara més quan l’intrús acusa en fals a Grace i Jim d’un horripilant assassinat, la qual cosa converteix a aquests en fugitius de la justícia.

Antena 3

A les 21:45h José i David Muñoz aniran a El Hormiguero

El duo Estopa visitaran el plató de Pablo Motos per presentar el seu nou treball discogràfic

TVE

A les 22:30h cine amb El tesoro del Amazonas

Estrenada l’any 2003 sota la direcció de Peter Berg i amb la interpretació de Dwayne-The Rock- Johnson, Sean William Scott, Rosario Dawson i Christopher Walken

El fill d’un capo mafiós desapareix en estranyes circumstàncies quan està buscant un objecte de gran valor en l’Amazones. El seu pare mana al seu home de confiança, Beck, perquè el porti de tornada a casa. Però quan Beck aconsegueix localitzar-lo, també es troba amb un vilà, Hatcher, que està buscant el mateix valuós objecte. A més està involucrada una dona, Mariana, de la qual tots dos se senten atrets.

La 2

A les 22:00h cine amb Amanece, que no es poco

Estrenada l’any 1988 sota la direcció de José Luis Cuerda i amb la interpretació de Antonio Resines, Cassen, Luis Ciges i Aurora Bautista

Teodoro és un enginyer espanyol que treballa com a professor a la Universitat d’Oklahoma (Estats Units) i que torna a Espanya per gaudir d’un any sabàtic. En arribar, descobreix que el seu pare ha matat a la seva mare, però li ha comprat una moto amb sidecar per recompensar-li la pèrdua. Junts arriben a un remot poble de muntanya on els homes creixen en el camp, tots saben de memòria les novel·les de Faulkner i volen que l’alcalde comparteixi amb ells a l’atractiva dona que ha conquistat.

——————————————–

Divendres

TV3

A les 21:55h cine amb Abans del capvespre

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Richard Linklater i amb la interpretació de Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff

Jesse i Celine es van conèixer en un tren i van passar junts una nit inoblidable passejant per Viena. Encara que van prometre trobar-se de nou sis mesos més tard, aquesta cita mai va arribar a produir-se. Nou anys després, es tornen a veure, però aquesta vegada a París. Jesse, que està de gira promocionant una novel·la, la veu en la llibreria on està signant exemplars. Ella viu des de fa temps a París; ell, a Nova York. Jesse immediatament decideix deixar-ho tot per passar el temps amb Celine. Així passen el dia en els cafès, als parcs, recordant aquella tarda a la capital austríaca i parlant de les seves vides.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version