Autor Cinema, teatre i televisió
29 Juny 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 29 i dimarts 30 de juny

No habra paz para los malvados

No habra paz para los malvados

Dilluns

Antena 3

A les 21:45h Maxi Iglesias i Luis Fernández aniran a El Hormiguero

Els actors visitaran el plató de Pablo Motos per parlar del seu nou projecte cinematogràfic

TVE

A les 22:25h cine amb 16 calles

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Richard Donner i amb la interpretació de Bruce Willis, Mos Def i David Morse

El detectiu de la policia de Nova York, Jack Mosley, rep al matí una missió en aparença senzilla: el delinqüent Eddie Bunker està citat per atestar davant el gran jurat a les 10 i ha de ser traslladat de la cel·la al jutjat, a 16 carrers de distància. Jack, que té seriosos problemes amb l’alcohol, fica a Eddie en el seient posterior del seu cotxe i es disposa a travessar Nova York en hora punta del matí, però no percep que els segueix una furgoneta.

La 2

A les 21:55h cine amb Pequeñeces

Estrenada l’any 1950 sota la direcció de Juan de Orduña i amb la interpretació d’Aurora Bautista, Jorge Mistral i Elena Salvador

La comtessa d’Albornoz és una dona bella i rica a la qual no li importa el que pensin els altres. Les seves amigues l’odien pels nombrosos escàndols que ha protagonitzat; de fet la comtessa té amors adúlters, s’aprofita del cognom del seu marit

————————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb 30 días de oscuridad

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de David Slade i amb la interpretació de Josh Hartnett, Melissa Georige i Ben Foster

A Barrow, un poble d’Alaska, durant 30 dies de cada hivern el Sol no surt i la nit ocupa tot el dia. És en aquesta època quan apareix un misteriós grup d’estranys: vampirs sanguinaris, preparats per utilitzar l’obscuritat i alimentar-se dels pocs residents que queden al poble.

Antena 3

A les 21:45h Albert Rivera visitarà El Hormiguero

El polític de Ciutadans anirà al plató de Pablo Motos per parlar de les pròximes eleccions generals

La 2

A les 21:55h cine amb Recluta con niño

Estrenada l’any 1955 sota la direcció de Pedro Luis Ramírez i amb la interpretació de José Luis Ozores, Encarna Fuentes i Julia Caba Alba

Miguel Cañete és un camperol orfe que quan és cridat a files es veu obligat  deixar al seu germà petit Pipo a casa de la seva núvia Jacinta. No obstant això, el nen decideix escapar-se i apareix a la caserna de Quatre Vents al que ha estat destinat Miguel. Aquest, desesperat, no té més remei que deixar al seu germà a casa de Julia Palomares, una simpàtica noia cega de la qual acaba enamorant-se. És per això que Miguel s’aplica en l’estudi i arriba a ser sergent però quan Julia és operada i recobra la vista, el recluta no vol tornar a veure-la per temor a desil·lusionar-la.

Telecinco

A les 22:30h cine amb No habrá paz para los malvados

Estrenada l’any 2011 sota la direcció d’Enrique Urbizu i amb la interpretació de José Coronado, Juanjo Artero i Pedro Maria Sánchez

Madrid, any dos mil i escaig. Un diumenge qualsevol, un altre més, l’inspector de policia Santos Trinidad de camí a casa, ja molt borratxo, es veu involucrat en un triple assassinat. Però hi ha un testimoni que aconsegueix escapar… i podria incriminar-lo. Santos Trinidad inicia la caça de l’home, emprèn una investigació destinada a localitzar i eliminar al testimoni. Mentrestant la jutge Chacón, encarregada de la investigació del triple crim, avança meticulosament en la recerca de l’assassí. Tots dos, Santos i Chacón, van a descobrir que res és el que sembla i el que comença sent un simple cas de tràfic de drogues, desembocarà en alguna cosa molt més perillosa.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version