Autor Cultura
30 Juny 2015 a 17:00

El Govern concedeix una subvenció de 353.000 al Mercat de Música Viva de Vic

Tindrà lloc del 17 al 20 de setembre

L'escenari principal del Mercat de Música Viva // Imatge cedida pel MMV

L’escenari principal del Mercat de Música Viva // Imatge cedida pel MMV

El Govern ha acordat concedir una subvenció per un import màxim de 353.000 euros a l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic per a la realització de la propera edició  del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc a la capital d’Osona del 17 al 20 de setembre.

El Mercat de Música Viva de Vic forma part dels mercats estratègics de les arts escèniques i de la música a Catalunya per al Departament de Cultura. Els punts claus d’aquests mercats són la dinamització de les diferents disciplines artístiques, ja que afavoreixen la contractació i impulsen la creació de públics. D’altra banda, els eu paper estratègic és fonamental ja que serveixen com espais de trobada i d’intercanvi, com a plataformes idònies per presentar noves propostes i per fomentar els contactes professionals.

Switch to mobile version