Autor Ensenyament
4 Juny 2015 a 14:00

Les escoles de Vic reben formació per celebrar revetlles amb precaució

Un total de 700 alumnes

Correfoc dels Diables

Correfoc dels Diables // Foto: Sergi Colomer

A través del departament de Mobilitat, Seguretat i Emergències, l’Ajuntament de Vic ofereix als alumnes de primària i secundària de diferents escoles del municipi unes sessions de sensibilització per celebrar les revetlles amb precaució.

Les escoles que s’han acollit a aquesta formació realitzada durant els mesos de maig i juny han estat l’Escorial, l’escola Dr. Joaquim Salarich, l’Escola Vic Centre, l’Escola Santa Caterina de Siena, el Sagrat Cor i el Guillem de Montrodon. La iniciativa acaba demà divendres 5 de juny, i aproximadament un total de 700 alumnes hauran rebut aquests consells.

Les sessions formatives consten de dues parts: una primera de teòrica, oferta pels voluntaris de protecció civil, en la qual es faciliten consells d’autoprotecció per gaudir de la festa; i una segona de caire pràctic, conduïda per voluntaris de la Creu Roja sobre assistència sanitària.

L’objectiu d’aquesta formació és que l’alumnat prengui consciència del risc que comporta tirar petards sense uns coneixements mínims, i sense saber què cal fer en cas que algú es faci mal.

El cap de la unitat del voluntariat de Protecció Civil, Francesc Gallardo, ha celebrat la bona predisposició dels alumnes durant aquestes sessions, i ha assegurat que sempre es mostren participatius i oberts a l’experiència.

Switch to mobile version