Autor Motor
9 Juny 2015 a 14:00

Manel Arroyo: “L’esport s’ha convertit en un motor econòmic de la indústria de l’entreteniment”

Va compartir la seva experiència professional

Manel Arroyo Creacció

Ponència de Manel Arroyo (a l’esquerra) a l’Àgora d’Opinió // Foto: Creacció

El managing director de Dorna Sports i Moto GP, i vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, va ser el ponent convidat a la novena edició d’Àgora d’Opinió, celebrada ahir al restaurant El Morter de Manlleu. En aquesta nova edició, amb una vuitantena d’assistents, es va parlar de L’experiència en esport i negoci d’entreteniment d’un empresari d’Osona. I és que, segons el ponent, “l’esport s’ha convertit en un motor econòmic de la indústria de l’entreteniment” i “avui en dia és el contingut més buscat”.

Al llarg de la ponència, Arroyo va parlar de la comarca i va posar l’accent en l’empresa Mecanitzats Muntada de Manlleu, encarregada de fabricar les càmeres situades a la moto i les màquines d’entrenament dels pilots. També va comentar que “20 persones de l’àrea Media de Dorna són d’Osona”. La temàtica de la conferència estava vinculada a l’esport, “un sector emergent amb molt potencial que contribueix al repte d’estimular activitats econòmiques que ajudin al reequilibri territorial, i des d’aquest any, s’està analitzant des de Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement”, va explicar Josep Arimany. El president de Creacció també va agraïr a l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, la seva implicació amb l’agència. Per la seva banda, l’alcalde de Manlleu ha dit que se sent “orgullós de la relació que hem aconseguit amb la comarca i amb Vic”.

Suport acadèmic a la universitat local 

Els assistents van tenir la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. En aquest cas, Manel Arroyo es va comprometre a donar suport al futur Grau d’Enginyeria de l’Automòbil de la UVic-UCC, quan el rector, Jordi Montaña, l’hi ha demanat.

Switch to mobile version