Autor Atletisme
15 Juny 2015 a 11:30

Manlleu recupera la seva Marató per Relleus

Una marató solidària sota el nom de 4xM

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

La 1a edició de la 4xM, la Marató per Relleus solidària amb l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament en el seu àmbit d’atenció i investigació en nadons prematurs, es durà a terme el proper 19 de setembre de 2015 dins el marc de la Festa de l’Esport.

Amb aquesta iniciativa, sorgida del Club Olímpic Manlleu, es vol recuperar i consolidar la Marató per Relleus a Manlleu, que ja havia existit amb molt d’èxit durant  11 edicions (des de 1990 fins l’any 2000). A més, se l’incorpora una finalitat solidària vinculada amb la prova on destinar tots els fons recaptats en la mateixa.

cartell-4xM-optica esportiva-C1

La marató compta com a patrocinador principal amb l’empresa manlleuenca Òptica Torrents i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu.

El recorregut, que serà per la vora del riu Ter, patrimoni natural del municipi i terreny molt adequat per aquest tipus de proves de la 4xM, seran 8 voltes en un circuit de 5,275 km, amb inici i final al centre de la ciutat, a la plaça Fra Bernadí, pla en la seva totalitat, amb un desnivell pràcticament inexistent, amb control de pas amb xip. Els equips, que podran ser masculins, femenins, o mixtes, estaran formats per 4 corredors que faran relleus de 10,550 km (dues voltes al circuit). Una altra possibilitat és la de fer equips de dos corredors on cada un d’ells hauran de córrer una mitja marató (quatre voltes al circuit).

 Per als nens i nenes de fins a 13 anys hi hauran les versions “mini”, que tindran lloc el mateix dia 19 a les 11 del matí amb sortida i arribada a la plaça Fra Bernardí. La primera cursa per corredors nascuts a partir de 2007 (inclòs) fan una volta a la plaça Fra Bernardí i la segona cursa pels nascuts del 2006 al 2002 fan un circuit urbà de 1.000 metres.

 A partir d’avui ja es poden fer les inscripcions a la 4xM: www.4xm.cat

Switch to mobile version