Autor Atletisme
8 Juny 2015 a 14:00

Primera edició de la 4xM, la Marató per relleus solidària

La presentació serà avui a les 19h

 

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

El proper 19 de setembre, coincidint amb la celebració de la Festa de l’Esport, es durà a terme la 1a edició de la 4xM, la Marató per relleus solidària, enguany amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu i concretament en el seu àmbit d’atenció i investigació en nadons prematurs.

Es vol recuperar la celebració de la cursa, que ja havia existit amb molt d’èxit durant 11 edicions, concretament des de 1990 fins l’any 2000, i consolidar la Marató per Relleus a Manlleu. D’altra banda es vol incorporar una finalitat solidària vinculada amb la prova on destinar tots els fons recaptats en la mateixa.

Es tracta d’una iniciativa del Club Olímpic Manlleu i Òptica Torrents, patrocinador de la prova.

La presentació es durà a terme aquesta tarda a les 19h a l’Òptica Torrents. Hi intervindran el tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Sr. Enric Mayo, el Sr. Pere Puig d’Òptica Torrents,  el Sr. Francesc Font del Club Olímpic Manlleu, i Anna Riverola i Blanca Muñoz ambdues de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Switch to mobile version