Autor Notícies
30 Juny 2015 a 14:00

Superació del llindar d’informació de l’ozó troposfèric a Vic

Es recomana no fer esport ni esforços físics entre les 12 i les 18h

Vic // Foto: Jordi Planell

Vic // Foto: Jordi Planell

L’Ajuntament de Vic informa que els passats 26, 27 i 29 de juny s’ha superat el llindar d’informació de l’ozó troposfèric a Vic i es preveu que davant de l’onada de calor que estem vivint aquests dies la tendència sigui la mateixa.

Aquest llindar, que es troba situat en 180 µg/m3, no suposa cap risc per a la salut en condicions normals i per això el protocol d’actuació només preveu informar-ne a la població, tot i així poden notar certes molèsties els nens, la gent gran o aquelles persones que tenen problemes respiratoris i en aquest sentit i com a mesura preventiva, es recomana no fer esforços físics ni practicar esport a l’aire lliure entre les 12 i les 18h, sobretot si són de llarga durada o produeixen fatiga per la qual cosa el protocol.

Switch to mobile version