Autor Futbol
3 Juny 2015 a 17:00

Tot a punt per la 5a edició del Torneig de Futbol “Manlleu, capital del Ter”

Es disputarà els dies 6, 7 i 13 de juny al Camp municipal d’Esports

7518

El proper dissabte dia 6 de juny arrencarà el torneig de futbol base “Manlleu, Capital del Ter”. El torneig es disputarà durant els dos propers caps de setmana iniciant-se la competició el dia 6 de juny amb la categoria Benjamí i continuant el diumenge 7 amb la categoria Pre-benjamí. El següent cap de setmana, el dissabte 13 de juny, serà el torn dels Alevins.

Els partits es disputaran entre les 9 del matí i les 8 del vespre. Els matins serviran per jugar els encreuaments entre els 16 equips participants en cada categoria i a les tardes es jugaran les fases finals.

En cada una de les categories, els horaris dels partits s’allargaran des de les 9 del matí fins aproximadament les 8 del vespre. Durant els matins es disputaran els encreuaments entre els 16 equips participants en cada categoria i a les tardes es podran veure les fases finals.

 Enguany és la 5a edició del Torneig de Futbol “Manlleu, capital del Ter“, que organitza l’AEC Manlleu.

Switch to mobile version