Autor Futbol
18 Juny 2015 a 14:00

La UE Vic i la Fundació estrenyen llaços

Totes dues entitats arriben a un acord per esdevenir un sol club de futbol

UE Vic // Foto: Jordi de Planell

UE Vic // Foto: Jordi de Planell

La UE Vic i la Fundació UE Vic treballaran com un sol club d’ara endavant. Els òrgans de direcció de les dues entitats han donat el vistiplau definitiu a l’acord de col·laboració que estreny la relació i amplia els vasos comunicants entre les dues parts per tal de compartir estratègies, experiències i recursos. La Junta de la UE Vic va aprovar ahir per unanimitat rubricar l’acord i col·laborar amb la Fundació des de la perspectiva social, esportiva i econòmica.

Cal destacar que es mantindran la personalitat jurídica pròpia de cada entitat, però treballaran plegats com si es tractés d’un sol organisme amb l’objectiu de generar una dinàmica de club homogènia. De fet, la meitat de membres que formen la junta directiva del club vigatà són també patrons de la Fundació.

La Fundació serà el nou filial

En virtut de l’entesa entre les dues entitats d’ara endavant la Fundació UE Vic serà el club filial de la UE Vic. D’aquesta manera, s’extingirà l’acord d’afiliació que fins ara aquesta darrera entitat tenia amb el Vic-Riuprimer REFO i els primers equips masculí i femení del Vic (que militen a Primera Catalana i a Segona Divisió Nacional respectivament) esdevindran una plataforma més de desenvolupament humà i esportiu dels nois i noies del futbol formatiu de la Fundació.

Switch to mobile version