Autor Cultura
23 Juny 2015 a 14:00

Vic acull una nova edició de Molta Merda, la Mostra de Teatre Jove

Del 6 al 12 de juliol a l’Institut del Teatre

Vic acull una nova edició de Molta Merda,  del 6 al 12 de juliol // Imatge cedida per l'Ajuntament de Vic

Vic acull una nova edició de Molta Merda, del 6 al 12 de juliol // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vic

A partir del 6 i fins el 12 de juliol es celebra a la capital d’Osona la sisena edició de Molta Merda, la Mostra de Teatre Jove organitzada per Vicjove, l’Escènic i l’Institut del Teatre – Centre d’Osona. Els objectius de Molta Merda són els de donar a conèixer els treballs creats al llarg del curs per companyies joves.

Un marc  únic per poder mostrar la feina de formació teatral desenvolupada en l’entorn de l’Institut del Teatre i, també i al costat de la creació i la formació escènica, incloure en la programació de la Festa Major activitats d’un caire més lúdic, com és el cas del Llop (joc de rol teatralitzat i participatiu) i el Matx de Colles (matx d’improvisació).

Tot plegat assequible per a tothom, ja que l’entrada és gratuïta o a un preu simbòlic de 2 € a les funcions de la Sala Laboratori, a l’Institut del Teatre – Centre d’Osona.

La programació d’aquesta edició és la següent:

  • Chicago – Dilluns, 6 de juliol / 22 h / Institut del Teatre / Entrada: 2 € / Venda anticipada: Vicjove / Taller musical Escènic Vic
  • El Llop – Dimarts, 7 de juliol / 22 h / L’Orfeó / Gratuït / Amb la col·laboració dels nois i noies de Cívicus i La Guarderia Teatre.
  • Cabaret – Dimecres, 8 de juliol / 22 h / Institut del Teatre / Entrada: 2 € / Venda anticipada: Vicjove / Taller musical Escènic Vic
  • Lleig – Dijous, 9 de juliol / 22 h / Institut del Teatre / Entrada: 2 € / Venda anticipada: Vicjove / Taller d’adults Escènic Vic
  • El Viatge –  Dissabte, 11 de juliol/ 22 h / Institut del Teatre / Entrada: 2 € / Venda anticipada: Vicjove / Companyia Paupèrrima La Plana.
  • Matx de Colles (Matx d’improvisació) Diumenge, 12 de juliol / 19 h / Espai ETC / Gratuït

Les entrades es posen a la venda al Vicjove, a partir d’avui, dia 23 de juny.

⇒ Per a més informació, es poden consultar les fitxes dels espectacles clicant aquí

⇒ Per veure el vídeo promocional de la Mostra, cliqueu aquí

Switch to mobile version