Autor Futbol
6 Juliol 2015 a 11:30

El primer debat dels candidats a la presidència del Barça serà a la UVIC

Els candidats arribaran al lloc a les 12 hores

FC Barcelona // Imatge del web de Wikimedia

FC Barcelona // Imatge del web de Wikimedia

El proper dilluns, 6 de juliol, a les 13h és dura a terme a l’Aula Magna de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya el primer debat de candidats a la presidència del FC Barcelona organitzat per la UVIC-UCC, Nació Digital, amb la col·laboració de la plataforma Manifest Blaugrana.

El col·loqui servirà per conèixer els diferents punts de vista dels candidats respecte el funcionament del  club i la seva governança s’estructurarà en 4 blocs: mesures de creixement econòmic de l’entitat, projectes patrimonials a emprendre, concepte esportiu i poliesportiu i dimensió social i governativa.

El debat comptarà amb la presència dels candidats oficials a les eleccions un cop hagin presentat el mínim de 2.534 signatures vàlides el proper divendres 4 de juliol. Ara mateix, han confirmat la seva assistència els precandidats Joan Laporta, Agustí Benedito, Toni Freixa, Jordi Majó i Jordi Farré, tots ells pendents encara de superar el tall de signatures.

Serà obert a la ciutadania i es podrà seguir en directe a través de streaming, disponible al web de Nació Digital. També serà retransmès en directe per Ràdio Vic.

Switch to mobile version