Autor Política
17 Juliol 2015 a 14:00

El PSC Manlleu recupera la senyera en tots els actes i edificis municipals de Manlleu

Va retirar la moció que tenia previst presentar en el proper Ple

 

Ajuntament de Manlleu // Imatge de la web de l'Ajuntament de Manlleu

Ajuntament de Manlleu // Imatge de la web de l’Ajuntament de Manlleu

El Grup Socialista de l’ajuntament de Manlleu va presentar el passat dimarts una moció per tal de recuperar la senyera en tots els actes i edificis municipals de Manlleu.

Tot i així, el mateix dia, l’equip de govern de l’ajuntament de Manlleu i el Grup Socialista de l’ Ajuntament de Manlleu van arribar a un acord amb el qual consensuaven el compromís de posar la senyera a tots els edificis municipals i a tots els actes públics.

Davant aquest acord, el PSC de Manlleu va retirar la moció que estava prevista presentar al ple del proper dimarts al veure complimentada la seva petició. La mateixa tarda es penjava la senyera al balcó de la Casa de la Vila.

 

Moció per la recuperació de la senyera com a símbol de tots els ciutadans de manlleu

Exposem:

Des de el Grup Socialista demanem la recuperació de la senyera, bandera oficial de Catalunya, en tots els actes i edificis municipals. Entenem la senyera com a símbol unitari, símbol de representació de tots i totes els/les manlleuencs i manlleuenques sense exclusió.

Cal preservar els símbols oficials que ens identifiquen i ens uneixen entenent que la presencia de la Senyera en els espais municipals i  els actes organitzats per l’Ajuntament haurà de ser preceptiva procurant defugir de simbologia que suposi un posicionament ideològic  i que pugui excloure una part dels nostres veïns.

Acords:

Demanem l’aprovació de l’ús de la senyera en tots els actes públics organitzats per l’ Ajuntament  i la presència de la mateixa, juntament amb la bandera local, en les dependències municipals.

Switch to mobile version