Autor Economia
29 Juliol 2015 a 09:00

La Generalitat renova una línia de finançament per a emprenedors, autònoms i comerços

L’ICF aporta els recursos per finançar projectes d’inversió i/o circulant

Línia Emprén

Línia Emprén

La Generalitat de Catalunya renova la línia de finançament per a emprenedors autònoms i comerços (Línia Emprèn).

Per tal de facilitar l’accés al finançament es destinaran més de 21 milions d’euros per a finançar projectes d’inversió i/o circulant per a emprenedors, autònoms, micro i petites empreses.

L’Institut Català de Finançament (ICF) aportarà els recursos i coordinarà les peticions de finançament. Per altra banda, la comercialització de la línia i la distribució dels préstecs a les empreses serà a través de Banc Sabadell i Caixa Bank.

El departament d’Empresa i Ocupació assumirà el 70% del risc del préstec per afavorir l’accés al finançament bancari dels beneficiaris de la línia.

La nova línia Emprèn ofereix unes condicions econòmiques preferents que milloren les aplicades. En concret s’ha millorat l’import, el termini, l’interès i les garanties.

Per presentar les sol·licituds s’ha de fer a través del portal web de l’Institut Català de Financers a www.icf.cat abans del 26 de febrer de 2016.

Des de 2012 es va oferir per primera vegada la línia de finançament, 1.156 projectes d’emprenedors, autònoms i comerços han pogut ser finançats.

Switch to mobile version