Autor Ensenyament
23 Juliol 2015 a 11:30

La UVic-UCC i el CB Vic renoven el conveni de col•laboració

Amb aquest conveni oferiran als esportistes del club descomptes en dos màsters

Roda de premsa // Imatge cedida per la UVic

Roda de premsa // Imatge cedida per la UVic

L’UVic-Club Bàsquet Vic i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya han presentat en un acte celebrat al Campus UVic la renovació del conveni de col·laboracció que vincula aquestes dues institucions des del 2007. El coordinador dels estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Eduard Comerma, i el president del Club, Joan Espaulella, han presentat les principals novetats que incorpora la darrera rúbrica del document i han valorat aquests vuit anys de treball conjunt.

El coordinador dels estudis CAFE ha assegurat: “Existeix una bona col·laboració entre les dues institucions” i ha assenyalat que el conveni permetrà buscar sinergies que facin guanyar a les dues parts. Comerma ha reivindicat la formació que es pot desenvolupar a través de l’esport, que considera un valor transversal. Al seu torn, Espaulella ha destacat el fet d’incorporar la marca UVic al seu nom: “L’esport ajuda a construir marques i nosaltres portem la de la ciutat i la de la Universitat, a qui representem per tot Catalunya”. 

 

Amb aquest conveni de col·laboració, la UVic-UCC oferirà als esportistes del club descomptes en dos màsters vinculats al món de l’esport. Aquesta bonificació es suma a les beques que la Universitat ja atorga als jugadors i jugadores de l’UVic CB perquè puguin estudiar al centre. A més, facilitarà la possibilitat de fer pràctuqies a l’entitat en àrees de comunicación i fisoteràpia.

Durant l’acte l’UVic –CB ha presentat les principals novetats de cara el propers curs. De moment han pogut incrementar el número d’equips de 18 a 21, en total, comptarà amb 220 jugadors i una trentena d’entrenadors. El director tècnic del club, Francesc Luna, ha explicat: “Volem créixer en quantitat, però sobretot amb qualitat”. També ha presentat el nou tècnic del primer equip del club, Marc Delemus. El mister ha enumerat les noves incorporacions del sénior i ha assegurat que faran una aposta per competir amb la gent de casa.

Switch to mobile version