Autor Ensenyament
25 Juliol 2015 a 12:00

Rigau anuncia beques menjador de 0-3 anys pel curs vinent

També va recordar la importància de millorar l’èxit escolar

Beques menjador

Beques menjador // Imatge extreta de wikicommons

Irene Rigau, consellera d’Ensenyament, va anunciar a la seu parlamentària que el curs 2015-2016 hi haurà una dotació de 3 milions d’euros per a beques menjadors per a alumnes de 0-3 anys. A més, va afegir que “en aquests dies s’està fent la distribució dels diners”.

Rigau va explicar que “el curs 2014-2015 s’han concedit 79.000 beques menjador”. I va destacar que “totes aquestes mesures han de servir per ajudar en l’equitat dels alumnes”.

Durant la seva intervenció va voler referir-se a aspectes pedagògics com ara “la millor de l’èxit escolar, gràcies al treball dels ensenyants i de les polítiques educatives”.

També va destacar el salt qualitatiu de l’anglès a les proves d’accés a la universitat i els bons resultats del català i castellà el que evidencia el bon plurilingüisme de l’escola catalana. Rigau va assegurar “el model d’escola catalana no perjudica gens el nivell d’anglès, per primer cop a la selectivitat la matèria d’anglès ha aconseguit més d’un set quan veníem de poc més d’un cinc”.

RIgau, a més, va voler fer referència a l’aposta de la tarifació social a les llars d’infants i va recordar que va ser ella al 2012 qui va fer la “proposta de tarifació social”. Per aquesta raó va mostrar la seva satisfacció vers l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè hagi apostat per aquesta mesura.

Switch to mobile version