Autor Cultura
7 Juliol 2015 a 14:00

Vic acull setena edició del Pollastre Jove

Enguany s’emmarca dins les activitats de la Festa Major

Pollastre_banner

El Pollastre Jove és una jornada participativa que va néixer com la festa del Consell de Joves de Vic i que enguany arriba a la seva setena edició.

Per primera vegada, aquest any el Pollastre Jove s’inclou dins del programa de la Festa Major de Vic. Les aportacions fetes pels col·lectius més joves de Vic, canalitzades a partir de les Taules d’Estudiants i, també del Consell de Joves de Vic fan possible les activitats que conformen el Pollastre Jove.

És, doncs, una activitat que  complementa moltes altres accions ideades i realitzades per grups i entitats juvenils de Vic que, al llarg dels darrers anys, han contribuït a una revitalització considerable de la Festa Major.

Começarà a la tarda del 10 de juliol amb jocs d’animació i inflables. A partir de les 8 del vespre, el Pollastre es trasllada a la Plaça de la Catedral, amb el PolloCall, el concurs de Talents i les actuacions de PD Rastes, Greska i Old Star, totes elles propostes musicals de formacions emergents locals.

La imatge d’enguany del Pollastre Jove és de Miquel Valle, alumne de l’Escola d’Art de Vic.

Pollastre_2015

Switch to mobile version