Autor Societat
28 Juliol 2015 a 11:30

Vic rebrà una aportació per promocionar el comerç

S’ha renovat el conveni de col·laboració entre la Generalitat, l’Ajuntament de Vic i Vic Comerç

 

Signatura conveni // Imatge cedida per l'AJuntament de Vic

Signatura conveni // Imatge cedida per l’AJuntament de Vic

Ja s’ha realitzat la signatura oficial de la renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vic, la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Federació de Vic Comerç. L’acord l’ha signat l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens, i el president de l’Associació de comerciants de Vic, Pere Trasserra. Durant la signatura també hi ha estat present la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central i el vicepresident de Vic Comerç, Marc Carol.

L’acord concreta l’aportació anual per part de la Direcció General de Comerç amb un import de 25.000 euros amb l’objectiu de promocionar diferents accions que afavoreixen la dinamització del comerç a la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Vic es valora molt aquest conveni i es vol reconèixer la tasca que desenvolupa la federació de Vic Comerç dins el sector de la ciutat, sobretot per implantar entre les associacions una marca comercial, Vic Comerç.

Switch to mobile version