Autor Política
26 Agost 2015 a 18:00

El conseller d’Agricultura signa un conveni amb les organitzacions professionals agràries

El Departament d’Agricultura destinarà 810.000 euros

Signatura conveni // Imatge cedida per la Generalitat

Signatura conveni // Imatge cedida per la Generalitat

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, ha signat  tres convenis amb les organitzacions professionals agràries més representatives de Catalunya per tal de sufragar una part de les despeses de representativitat d’aquestes organitzacions i facilitar la seva activitat de suport i assessorament el sector agrari i ramader de Catalunya.

El Departament destinarà a aquest concepte un total de 810.000 euros. Es distribuiran entre la Unió de Pagesos que rebrà un import de 474.936,00 euros, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, que rebrà 201.978,00 euros, i finalment, l’Associació Agrària de Joves Agricultors amb 133.615,00 euros.

Els càlculs de l’import que correspon a cadascuna de les organitzacions professionals agràries s’han fet d’acord amb el resultat de les darreres eleccions a Cambres Agràries que van tenir lloc el passat 20 de febrer de 2011.

Switch to mobile version