Autor Cinema, teatre i televisió
9 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 9, dijous 10 i divendres 11 de setembre

13 dies d'octubre

13 dies d’octubre

Dimecres

TV3

A les 21:50h promoció de 13 dies d’octubre

Antena 3

A les 22:40h comença la nova temporada de Top Chef

16 cuiners prestigiosos hauran de lluitar per ser el millor d’Espanya sota l’atenta mirada del  jurat, format per Susi Díaz, Paco Roncero i Alberto Chicote.

TVE

A les 22:00h s’estrena En la tuya o en la mía

Bertín Osborne acompanya durant un dia a un personatge famós amb el que conviu i manté converses profundes sobre diferents temes d’interès.

Telecinco

A les 22:40h cine amb Iron Man 3

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Shane Black i amb la interpretació de Robert Doweny Jr, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow

El descarat però brillant empresari Tony Stark/Iron Man s’enfrontarà a un enemic que el seu poder no coneix límits. Quan Stark comprèn que el seu enemic ha destruït el seu univers personal, s’embarca en una angoixant cerca per trobar als responsables. Aquest viatge posarà a prova la seva enteresa una vegada i una altra. Acorralat, Stark haurà de sobreviure pels seus propis mitjans, confiant en el seu enginy i el seu instint per protegir a les persones que vol. Durant la seva lluita, Stark coneixerà la resposta a la pregunta que li turmenta en secret: L’hàbit fa al monjo o és al contrari?

————————————-

Dijous

TV3

A les 22:05h s’estrena la pel·lícula 13 dies d’octubre

Pel·lícula dirigida per Carlos Marques-Marcet i amb la interpretació de Carles Martínez, Òscar Muñoz, Clara Segura i Josean Bencoetxea

El 13 d’octubre de 1940 Lluís Companys va ser traslladat i empresonat al Castell de Montjuïc a l’espera de ser jutjat. Les autoritats franquistes l’acusen de promoure l’assassinat d’innocents i de delictes de rebel·lió contra l’Estat.

La Sexta

A les 22:30h cine amb X-Men: La decisión final

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Brett Ratner i amb la interpretació de Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry

Últim capítol de la trilogia cinematogràfica ‘X-Men’. Un fet amenaça amb alterar el curs de la història. Per primera vegada, els mutantes poden triar: o conservar la seva singularitat, condemnant-se a l’aïllament, o renunciar als seus poders i convertir-se en éssers humans normals.

Antena 3

A les 22:40h s’estrena la nova temporada de Velvet

Protagonitzada per Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre i Adrián Lastra.

La sèrie està ambientada a l’any 1958 quan a Espanya era la moda del prêt-à-porter. La família Márquez gestiona les galeries més famoses. Ana, una modista, i Alberto, fill del propietari de les galeries on treballa Ana són una parella d’enamorats que degut a la seva diferencia de classe social han de lluita per poder aconseguir estar junts.

Telecinco

A les 22:40h cine amb Los descendientes

Estrenada l’any 2011 sota la direcció d’Alexander Payne i amb la interpretació de George Clooney, Shailene Woodley i Beuau Bridges

Matt King, casat i pare de dues nenes, es veu obligat a replantejar-se la vida quan la seva dona sofreix un terrible accident que la deixa en coma. Intenta recompondre la relació amb les seves problemàtiques filles -la precoç Scottie, de 10 anys, i la rebel Alexandra, de 17- al mateix temps que s’enfronta a la difícil decisió de vendre les propietats de la família.

————————————-

Divendres

TV3

A les 21:55h cine amb Robin Hood

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Ridley Scott i amb la interpretació Russell Crowe, Cate Blanchett, Oscar Isaac

Anglaterra, segle XIII. Robin Longstride, un magnífic arquer que ha lluitat en les Croades al servei del rei Ricardo Cor de León, torna de Terra Santa lluitant contra els francesos i saquejant poblats. Quan Ricardo mor per una fletxa, Robin es trasllada a Nottingham per complir una promesa que va fer a Sir Robert Loxley abans de morir: portar la seva espasa al seu pare, Sir Walter Loxley. Allí coneix a Lady Marion, la vídua de Loxley.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version