Autor Cinema, teatre i televisió
21 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 21 i dimarts 22 de setembre

Mar de plástico

Mar de plástico

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Leones por corderos

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Robert Redford i amb la interpretació de Tom Cruise, Robert Redford, Meryl Streep, Derek Luke

Narra tres històries vinculades entre si: un congressista concedeix una exclusiva a una periodista. Al mateix temps, un idealista professor tracta de motivar a un alumne avantatjat de la seva classe. D’altra banda, dos soldats americans destinats a Afganistan, antics alumnes del professor, resulten ferits.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Sed de venganza

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de George Tillman Jr. i amb la interpretació de Dwayne “The Rock” Johnson, Billy Bob thornton, Oliver Jackson-Cohen

Un expresidiari vol venjar la mort del seu germà, ocorreguda anys abans quan tots dos donaven un cop. Un veterà policia, al mateix temps que segueix els seus passos, intenta esbrinar qui van ser els culpables de l’assassinat.

La 2

A les 21:50h cine amb La guerra de Dios

Estrenada l’any 1953 sota la direcció de Joaquín Rodrigo i amb la interpretació de Claude Laydu, Francisco Rabal, Jaime Blanch

Andrés, un jove sacerdot recentment sortit del seminari i profundament interessat pels problemes socials, és destinat a un petit poble miner. Les relacions entre els miners i don César, propietari de la mina, són tibants, dominades per l’anomenat “odi de classes” que s’estén fins als mateixos nens del poble, la qual cosa dificulta la labor del jove.

—————————————————–

Dimarts

Antena 3

A les 22:40h s’estrena Mar de plástico

La nova sèrie protagonitzada per Rodolfo Sancho, Belén López, Pedro Casablanc i Jesús Castro

En una petita localitat conviuen temporers africans, agricultors, dones russes convertides en segones esposes, gitanos, els joves del poble… Però l’estrany assassinat d’Ainhoa causarà una gran commoció i serà el detonant que accentuï les diferències que existeixen entre tots els habitants del poble.

La 2

A les 21:50h cine amb Nueve cartes a Berta

Estrenada l’any 1966 sota la direcció de Basilio Martín Patino i amb la interpretació de Elsa Baeza, Jose María Casaux

Anys cinquanta. Lorenzo és un estudiant de Salamanca que acaba de passar un estiu a Anglaterra, on ha descobert altres formes de vida i altres horitzons, a més de conèixer a Berta, filla d’un exiliat, per la qual se sent atret. Al seu retorn, l’ambient tradicional de la seva família, els seus amics i la seva núvia li resulten aclaparadores.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version