Autor Economia
14 Setembre 2015 a 11:00

CaixaBank aconsegueix 83 punts al Dow Jones Sustainability Index

Reforça la seva posició entre els bancs més sostenibles del món

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank ha aconseguit una puntuació de 83 punts al Dow Jones Sustainability Index (DJSI), el primer indicador mundial de l’actuació de les empreses en termes de sostenibilitat. Aquest resultat és un punt superior a l’ obtingut en la revisió de l’any anterior de l’índex i està cinc punts per damunt del mínim necessari per formar part del DJSI a nivell global.

L’entitat reforça la seva posició entre els bancs més destacats del món en matèria de responsabilitat corporativa. El 2015, els analistes del DJSI han inclòs un total de 27 bancs en l’índex mundial, dels quals 12 són europeus.

Per matèries, CaixaBank ha rebut la màxima puntuació en les àrees d’estabilitat financera i lluita contra el blanqueig de capitals. Així mateix, s’ha situat entre els líders mundials, amb un resultat superior als 90 punts, en gestió de la marca, codi ètic i codi intern de conducta, gestió de riscos, política mediambiental i actuacions per afavorir la inclusió financera.

Switch to mobile version