Autor Cinema, teatre i televisió
25 Setembre 2015 a 16:00

El desconocido

El desconocido

El desconocido

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el thriller espanyol El desconocido. Woody Allen estrena el sou nou film Irrational Man. Dels Estats Units arriba la comèdia protagonitzada per Jack Black The D Train. S’estrena també el film de terror espanyol Vampyres, i la comèdia espanyola De chica en chica. Des de Brasil arriba als cinemes el drama Vientos de agosto. S’estrena també el drama alemany La camarera Lynn. I des de Canadà arriba el documental Arcade Fire.

 

EL DESCONOCIDO

THRILLER. Dirigida per: Dani de la Torre. Repartiment: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Goya Toledo, Fernando Cayo

Carlos, executiu de banca, comença el seu rutinari matí portant als seus fills al col·legi. Quan arrenca el cotxe, rep una trucada anònima que l’anuncia que té una bomba sota el seu seient. La veu d’un desconegut li comunica que té amb prou feines unes hores per reunir una elevada quantitat de diners; si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà per l’aire.

 

IRRATIONAL MAN

DRAMA. Dirigida per: Woody Allen. Repartiment: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Gary Wilmes

En un campus universitari, un professor de filosofia en plena crisi existencial, li dóna un nou propòsit a la seva vida quan es relaciona sentimentalment amb una de les seves alumnes.

 

THE D TRAIN

COMÉDIA. Dirigida per: Jarrad Paul, Andrew Mogel. Repartiment: Jack Black, James Marsden, Kathryn Hahn, Jeffrey Tambor

Amb la seva vintena reunió, Dan no pot desprendre’s de les seves inseguretats de l’institut. Intentant sense èxit demostrar que ha canviat, Dan reaviva una amistat amb el noi popular de la seva classe i viu una nit salvatge que pren un gir inesperat.

 

VAMPYRES

TERROR. Dirigida per: Víctor Matellano. Repartiment: Caroline Munro, Marta Flich, Almudena León

Dos vampiresses, que habiten en una fosca mansió, atreuen als homes per oferir-los orgies de sexe que desemboquen en banys de sang. Fins a allí arriben uns joves excursionistes amb ganes de festa i un home jove que oculta un fosc passat.

DE CHICA EN CHICA

COMÉDIA. Dirigida per: Sonia Sebastián. Repartiment: Celia Freijeiro, Cristina Pons, Sandra Collantes, María Botto

A Inés la vida li somriu a Miami fins que la seva núvia Becky descobreix que l’ha estat enganyant amb Kirsten, una editora americana enamorada d’Inés i membre de l’Associació Nacional del Rifle. Ha arribat l’hora de tornar a casa. I per què no, de trobar-se de nou amb Lola, l’heterosexual de la qual estava enamorada a Espanya. Però Inés tria el pitjor moment per fer-ho. En presentar-se d’improvís a casa de Lola, Inés interromp la “I Festa de la Regla” en honor de Candela, la filla de Verónica i dona a la qual va abandonar embarassada el dia que anaven a casar-se. I no solament això… També està Sofia, l’editora de novel·la eròtica a la qual va deixar. I Javier, l’ex de Lola, amb el qual Inés sempre va competir, i la seva dona embarassada. I Fran, l’amic gai amb mentalitat d’hetero i la seva núvia Bufona, una travesti espectacular. I Marta que per fi ha aconseguit a Rai, la neopunk dels seus somnis just el dia en el qual rep la inesperada visita de la seva mare…

VIENTOS DE AGOSTO

DRAMA. Dirigida per: Gabriel Mascaro. Repartiment: Dandara De Morais, Geová Manoel Dos Santos, Gabriel Mascaro

L’arribada a una petita població costanera de Brasil d’un investigador que registra els vents alisis i un sorprenent descobriment arrosseguen a Shirley i Jeison a un viatge que els obliga a afrontar el duel entre la vida i la mort, la memòria i l’oblit, el vent i el mar

LA CAMARERA LYNN

DRAMA. Dirigida per: Ingo Haeb. Repartiment: Vicky Krieps, Lena Lauzemis, Christian Aumer

Cap cambrera és tan obsessiva com Lynn Zapatek; el seu món transcorre totalment dedicat a les tasques de neteja que té al seu càrrec a l’hotel Eden. Per avorriment, Lynn manté una relació sexual amb el gerent, però li interessa sobretot conèixer els secrets dels clients i, per a això, ensuma a la roba i els objectes que guarden en els armaris o en les seves maletes, les coses i detalls que envolten les seves vides.

ARCADE FIRE. THE REFLEKTOR TAPES

DOCUMENTAL. Dirigida per: Kahlil Joseph.

Pel·lícula documental sobre el procés creatiu de l’àlbum Reflektor el darrer publicat per Arcade Fire. El film compta amb vint minuts de material inèdit.

Cristina Nocete

@crisnocete

Els comentaris s'han tancat

Switch to mobile version