Autor Ciclisme
29 Setembre 2015 a 13:00

El Grup Excursionista de Manlleu organitza la 25a Bicicims

Arrencarà diumenge a les 8 del matí

150928 Cartell bicicims 15La 25a edició de la clàssica Bicicims, organitzada pel Grup Excursionista de Manlleu, arrencarà aquest proper diumenge 4 d’octubre a les 8h. Aquesta cursa, que va tenir el seu inici l’any 1991, ressegueix els racons més emblemàtics de la nostra comarca. En motiu d’aquest 25è aniversari, tots els participants rebran un mallot commemoratiu de la prova.

La sortida i l’arribada seran a la plaça Sanglas i Alzina (davant de les piscines municipals). La prova va adreçada a ciclistes d’un nivell mitjà i alt, amants de la muntanya. Es tracta d’una prova no competitiva que uneix bicicleta i muntanyisme. Les incripcions es tanquen quan s’arriba als 100 participants per evitar la massificació i evitant que es malmetin els espais naturals per on passa el recorregut.

El recorregut serà per pistes forestals, corriols i trialeres. Hi hauran dos recorreguts de diferent dificultat. Un de 67 quilòmetres amb un desnivell de 2070 metres positius i un altre de 108 quilòmetres i 3.730 metres positius de desnivell. Les dues rutes es desenvoluparan exclusivament amb GPS.

Més informació a www.bicicims.com

Switch to mobile version