Autor Economia
25 Setembre 2015 a 13:00

L’Ajuntament de Vic estimula la creació i formació de llocs de treball mitjançant subvencions adreçades a empreses

Es vol incentivar l’ocupació de joves titulats

Subvencions per incentivar l'ocupació de joves titulats // Imatge cedida per l'Ajuntament de Vic

Subvencions per incentivar l’ocupació de joves titulats // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vic

L’Ajuntament de Vic engega per segon any consecutiu unes subvencions adreçades a empreses de la ciutat amb l’objectiu d’estimular la creació i formació de llocs de treball per a joves menors de 31 anys.

Fina el dia d’avui, a aquesta iniciativa s’hi han adherit 9 empreses que de moment han donat feina a 5 joves.

Aquest pla de subvencions pretén donar resposta a joves amb formació que se’ls dóna l’oportunitat de començar a treballar en una empresa.

En el passat ple del mes de març es va dotar aquesta partida pressupostària en  46.500 euros. La subvenció consisteix en 6 mesos de contracte als joves subvencionats on l’empresa ha d’oferir un mínim de 9 mesos de contracte. Qualsevol empresa que estigui al corrent del seus pagament i no hagi realitzat acomiadaments recentment hi pot accedir. Les jornades que ofereixi l’empresa no poden ser inferiors al 50% ni contractar a familiars.

Per la seva banda, els joves que es contractin han de ser de Vic o tenir una antiguitat d’empadronament major als 6 mesos, ser menors de 31 anys i tenir una formació acadèmica mínima de grau mitjà.

L’any 2014 s’hi van adherir 14 empreses i es va donar feina a 11 joves.

Es ppoden tramitar les sol·licituds a través l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vic (plaça Major) i per a més informació es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic que es troba ubicat a l’edifici el Sucre, 2a planta o bé a l’Oficina municipal del Remei situada al carrer Virrei Avilés, 34. D’altra banda tota la informació la trobareu a l’enllaç:http://www.vic.cat/viure-a-vic/servei-local-docupacio.

 

Switch to mobile version