Autor Societat
25 Setembre 2015 a 10:00

Loteria de Catalunya presenta La Grossa amb les novetats del nou web

Aquest any també es podran comprar per internet

La Grossa // Imatge cedida per la Generalitat

La Grossa // Imatge cedida per la Generalitat

 

 

La Directora General de Tributs i Joc de la Generalitat, Elsa Artadi, ha explicat en roda de premsa les novetats del nou web de La Grossa. A través de lagrossa.cat es poden comprar bitllets de tots els números en joc, excepte aquells que s’hagin reservat sencers per fer participacions. Això ajudarà a què tothom pugui trobar el número que busca. També es poden seleccionar números a l’atzar o triar, per exemple, bitllets que acabin en una xifra concreta.

L’altra novetat destacada del web és que, una vegada comprada la loteria, l’usuari pot regalar a tercers bitllets de La Grossa a l’espai Regala Grossa, regala il·lusió. La nova pàgina web torna a incloure un localitzador de punts de venda, que permet trobar sobre un plànol els establiments més propers, introduint el codi postal. I un altre localitzador de números, que permet saber on s’ha distribuït cadascun dels cinc llibrets de cada número.

També inclou un bloc amb les històries de La Grossa i fotografies de les seves visites arreu del territori, així com informació de la destinació dels beneficis d’aquest sorteig que, en només dos anys, ha obtingut més de 14 milions d’euros per programes socials a Catalunya.

També ha presentat la campanya publicitària de la Grossa de Cap d’Any per a la tardor. L’anunci el protagonitza el científic, economista i comunicador Eduard Punset, que apel·la al pensament racional i a l’emocional per incentivar la compra de la Grossa. Punset destaca que racionalment, enguany, hi ha un 20% més de probabilitats que toqui La Grossa respecte al Gordo de Navidad. I, emocionalment, remarca que la Grossa destina tots els seus beneficis a programes socials a Catalunya.

Des del maig, més de 300 associacions ja han fet les seves participacions amb La Grossa per un import de més de 780.000 euros, un 61% més que l’any passat.  Els interessats a fer participacions es poden dirigir a un punt de venda de Loteria de Catalunya, entrar a la pàgina web (www.lagrossa.cat), enviar un correu electrònic aparticipacionsgrossa@gencat.cat o trucar al 93.554.74.40 i sol·licitar la seva reserva.

Enguany hi tornarà a haver 5 grans premis. El primer premi de La Grossa estarà premiat amb 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ al bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ al bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ al bitllet de 5€); el quart, que donarà 1.000€ per euro jugat o 5.000€ al bitllet de 5€, i el cinquè premi de 500€ per euro jugat o 2.500€ per bitllet de 5€ premiat.

També es mantenen els premis especials a les centenes, amb un premi de 25€ per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. A més, se segueixen premiant les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Switch to mobile version