Autor Motor
19 Octubre 2015 a 13:00

El pilot de l’Escuderia Osona, Arnau Pons, revalida el títol d’SM Road

El Circuit d’Osona corona els campions de l’espectacular Supermotard

Supermotard al Circuit d'Osona // Imatge cedida per l'Escuderia Osona

Supermotard al Circuit d’Osona // Imatge cedida per l’Escuderia Osona

El Circuit d’Osona va acollir ahir la sisena i última prova de la Copa Catalana de Supermotard. El bon temps, sense massa sol i una temperatura agradable va acompanyar als 49 pilots que disputaven vuit curses, dues mànegues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: SM 1-SM2-Sots 18, SM Road, SM 65-SM 85 i SM 3-SM 4.

El pilot de l’Escuderia Osona, Arnau Pons, va revalidar el títol de la categoria SM Road, on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. Pons es va imposar amb comoditat a les dues mànegues, i el seu gran rival, Jaume Ferrer, que estava a només 3 punts a la classificació general del campionat, va haver-se de conformar amb el segon lloc a les dues curses. Xavier Alba, que va quedar tercer a les dues mànegues, va completar el podi.

L’imbatible Francesc Cucharrera va fer una nova exhibició a la categoria reina, SM 1. El van acompanyar al podi Àngel Grau, amb un segon i un tercer lloc, i David Giménez, amb un segon i un quart. Amb aquest resultat, el corredor de Mc Lleida, Giménez, es va proclamar campió de la categoria ja que Cucharrera només ha participat en quatre de les sis curses, les quals ha guanyat totes, però no ha estat suficient.

Gerard Bailo no va poder mantenir el liderat de l’SM 2 tot i guanyar en la segona cursa ja que va haver d’abandonar en la primera, El seu rival, Oriol Peris (Mc Lleida), ho va aprofitar, amb un primer i un segon lloc, i va sumar els punts suficients per proclamar-se campió, amb només 2 d’avantatge sobre Bailo.

Joan Martínez (Mc Lleida) ja tenia el títol de Sots-18 a la butxaca  abans de començar. Tot i això, va obtenir una nova victòria amb un primer i un segon lloc. Van completar el podi Julen Domingo i Salvador Gelada.

A l’SM 3 la victòria va ser per Fernando Urra, que es va imposar amb comoditat a les dues mànegues. El segon lloc el va ocupar Lluís Montala, que no va tenir prou per arravatar-li el títol a Joan López (GM Molins) qui, amb 30 punts d’avantatge sobre Montala, el tenia gairebé assegurat. López en va tenir prou amb un cinquè lloc. El podi, amb un quart i un tercer lloc, el completava el pilot de l’Escuderia Osona, Gerard Solano. En sisè lloc, es va classificar un altre pilot de l’escuderia osonenca, Marcos Torondel.

A l’SM 4 la victòria se la va endur José Luís Hernández (Mc Sant Celoni), que tenia el títol assegurat i que va guanyar les 12 mànegues disputades al campionat. El segon esglaó del podi a Vic va per per a Andreu Gómez i el tercer per a Bruno Moneyron. Xavier Rossell, de l’Escuderia Osona, es va classificar en quart lloc, fent que pugés a la segona posició final del campionat.

Àlex Millan (Escuderia Osona) va aconseguir una gran victòria amb un segon i un primer lloc a l’SM 65. Amb aquest resultat el jove pilot finalitza la temporada en segon lloc de la categoria, darrere del campió, Oriol Rodríguez (Racc M.S.), que al Circuit d’Osona va quedar segon. George Domingo va completar el podi a Vic. Aitor Sierra (Escuderia Osona) va quedar cinquè, molt a prop de les posicions de podi, un lloc que va repetir al campionat.

En SM 85, Joan Ruiz (Mc Móra d’Ebre) va celebrar el títol que ja havia aconseguit matemàticament i es va imposar a les dues curses. Aaron Garcia i Gerard Martin el van acompanyar al podi.

Classificacions

 

Switch to mobile version