Autor Atletisme
8 Octubre 2015 a 13:00

La 4xM, Marató per Relleus Solidària de Manlleu recapta 4.190€

Es lliuraran a l’Hospital Sant Joan de Déu

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

Cursa solidària // Foto: Sergi Colomer

Més de 300 participants van prendre la sortida a la 1a Marató per Relleus Solidària de Manlleu. Els corredors, que hi van participar en equips de 2 o 4 persones, van recórrer els 42,2km dividits en 8 voltes en un circuit de 5.275 km amb inici i final a la plaça Fra Bernadí. La cursa, que va celebrar-se el passat 19 de setembre, estava organitzada pel Club Olímpic Manlleu, Òptica Torrents i l’Ajuntament de Manlleu.

El nombre de participants en aquesta a edició de la recuperada marató per relleus i el grau de satisfacció mostrada pels corredors que en finalitzar la cursa comentaven que tant el  format, el recorregut com la organització havien agradat, fan que la valoració que en fa l’organització sigui molt positiva.

El president del Club Olímpic, Eduard Arumí, comentava que “de cara a la propera edició s’han de millorar alguns aspectes tècnics del recorregut i potser es variarà una mica el circuit, però seran canvis petits, ja que la sortida i arribada a la plaça Fra Bernadí i el recorregut pel costat del riu Ter hi seran per què són aspectes que fan única la cursa”.

El patrocinador de la cursa, Òptica Torrents, també es va mostrar segur de que aquesta havia estat la 1a de les moltes edicions que vindran.

Un cop fet el recompte final de la cursa com de l’expo 4xM, l’organització lliurarà un total de 4.190€ a l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament en el seu àmbit d’atenció i investigació en nadons prematurs.

Switch to mobile version