Autor Futbol
30 Octubre 2015 a 13:00

La Fundació UE Vic presenta les noves equipacions

Serà el primer club de Catalunya que llueix el “Joc net”

La Fundació UE Vic presenta les noves equipacions // Imatge de la Fundació UE Vic

La Fundació UE Vic presenta les noves equipacions // Imatge de la Fundació UE Vic

Els jugadors de la Fundació Unió Esportiva Vic ja llueixen les noves equipacions oficials del club. Divendres passat, en un acte a les instal·∙lacions esportives municipals de Vic, els responsables de la institució van presentar la nova samarreta al costat de Simó Albareda, gerent de l’empresa d’informàtica Deteinco, que ha patrocinat les equipacions.

El vocal responsable de l’Àrea Social, Segimon Barnolas; la responsable de Tresoreria, Lourdes Armengol; i el director Esportiu del club, Ramon Carrascal, van mostrar per primera vegada l’equipatge oficial de la Fundació acompanyats per cinc jugadors de diverses categories que el vestien.

Barnolas es va felicitar per l’estrena de les samarretes, que considera “un gran pas per continuar lluint els colors de la nostra ciutat“.

En l’acte també hi va participar el dissenyador de les equipacions, Miquel Llobet, del gabinet de disseny i comunicació Gassiot&Llobet.

Acord de patrocini amb Deteinco

L’equipatge oficial de la Fundació està patrocinat per Deteinco Informàtica. El club i l’empresa han arribat a un acord de patrocini per a dues temporades “molt satisfactori per a les dues parts”, en paraules de Barnolas i Albareda.

L’entesa entre les dues entitats estreny els lligams entre la Fundació i les organitzacions socials i empresarials de la ciutat i la resta de la comarca.

El primer club de Catalunya que llueix el “Joc net”

La samarreta de la Fundació està composta per dues franges  vermelles  que  travessen  verticalment un fons blanc. Per primera vegada després de sis anys, joves esportistes del futbol formatiu tornaran a vestir els colors blanc-­‐i-­‐vermells  del  Vic.

L’equipació, de pantalons blancs i mitges vermelles, incorpora l’escut de la ciutat i l’eslògan “Futbol, Valors, Persones“, que recull l’ADN de la institució. A més, els equips de la Fundació també seran els primers de lluir a la samarreta el logotip “Joc Net” de la Federació Catalana de Futbol, un gest que vol fer palès el compromís del club amb l’esport èticament responsable i compromès amb els valors humanistes essencials.

Switch to mobile version