Autor Economia
30 Novembre 2015 a 13:00

Es presenta el programa “Ocupació per a la indústria”

Serà dimecres a  les 13h a la Casa Convalescència de Vic

Casa convalescència // Foto: Jordi Planell

Casa convalescència // Foto: Jordi Planell

El programa “Ocupació per a la indústria” és un programa que impulsa Creacció, juntament amb els serveis d’ocupació de la Mancomunitat la Plana, del Consorci per a la Promoció dels Municipis del Lluçanès, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, dels ajuntaments de Roda de Ter, Manlleu, Centelles, Vic, Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, i del Consell Comarcal d’Osona.

Aquest programa serà presentat el proper dimecres 2 de desembre a les 13h a la Casa Convalescència de Vic. La presentació servirà per explicar les diferents activitats que formen part del programa. L’acte comptarà amb la participació del 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic i president de Creacció, Josep Arimany; el vicepresident 2n de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; i la directora executiva de Creacció, Núria Macià.

El sector industrial a Osona ocupa actualment 5.000 persones i suposa el 8,6% del PIB.El programa “Ocupació per a la Indústria” pretén actuar sobre les necessitats més urgents del sector, a través de diverses activitats, amb l’objectiu de fer coincidir l’oferta al mercat laboral i la demanda de les empreses.

Switch to mobile version