Autor Esports
3 Novembre 2015 a 13:00

La jove jugadora Sílvia Coll i el veterà Joan Cussó campions del Zonal

Ambdós van realitzar un gran torneig

Sílvia Coll, campiona del Zonal // Imatge cedida pel Girbau Vic TT

Sílvia Coll, campiona del Zonal // Imatge cedida pel Girbau Vic TT

La jugadora de primer any de l’Escola del Girbau Vic TT, Sílvia Coll, va proclamar-se campiona del Torneig Zonal de Tennis de Taula que va disputar-se aquest cap de setmana a Salou. per la seva part, el jugador del Girbau Vic T.T., Joan Cussó, va sumar un nou triomf en el seu dilatat palmarès en proclamar-se campió del mateix torneig en categoria de veterans.

Sílvia Coll va guanyar 6 dels 7 partits disputats per 3-0 i amb la segona classificada, Eugenia Sastre, del TT Son Cladera de les Balears, va remuntar un 0-2 en contra per imposar-se finalment per 3-2.  Amb aquesta victòria Coll es classifica de forma còmode per a la disputa de l’estatal.

Cussó va guanyar tots els partits de la Fase de grups i d’eliminatòries imposant-se a la final a Llorenç Sastre de les Balears per 3-0. Els dos palistes del Girbau Vic TT, Pere Ausió i Lluis Peix, van tenir una destacada actuació, perdent a quarts de final amb Joan Cussó i Joan Barberà, respectivament.

Switch to mobile version