Autor Cinema, teatre i televisió
13 Novembre 2015 a 16:00

Sicario

Sicario

Sicario

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el thriller de Villeneuve Sicario, i el nou film dirigit i protagonitzat per Tommy Lee Jones Deuda de honor. Des d’Argentina arriba El clan i des de Islandia Rams.  La nova producció de F. Gary Gray arriba els cinemes, el drama Striaght Outta Compton. De cinema nacional tenim el drama La adopción i el film romàntic Un otoño en Berlín. Arriba a les sales el thriller de James Franco Una decisión peligrosa

SICARO

THRILLER. Dirigida per: Denis Villeneuve. Repartiment: Emily Blunt, Benicio del Toro, Josh Brolin

A la zona fronterera que s’estén entre Estats Units i Mèxic, una jove i idealista agent del FBI és reclutada per una força d’elit del Govern per lluitar contra el narcotràfic. Sota el comandament d’un assessor enigmàtic i de tèrbol passat, l’equip emprèn una missió clandestina que porta a la dona a qüestionar-se les seves conviccions amb tal de sobreviure.

 

DEUDA DE HONOR (THE HOMESMAN)

WESTERN. Dirigida per: Tommy Lee Jones. Repartiment: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Grace Gummer

Nebraska, 1855. Mary Bee Cuddy, una dona solitària que viu en un remot poble del Mitjà Oest, és triada per l’Església per fer tornar al món civilitzat a tres dones que han perdut la raó. Per a això, compta amb Briggs, un delinqüent al que salva de la horca amb la condició que l’ajudi a executar la seva missió. Junts emprenen un llarg i perillós viatge a través del desert, des de Nebraska fins a Iowa, en el qual hauran d’enfrontar-se a tota classe de perills.

EL CLAN

THRILLER. Dirigida per: Pablo Trapero. Repartiment: Guilermo Francella, Peter Lanzani, Inés Popovich

La història es basa en el cas policial del Clan Puccio, que va commocionar a la societat argentina a principis dels 80. Després de l’aparent normalitat dels Puccio s’oculta un sinistre clan dedicat al segrest i a l’assassinat. Arquimedes, el patriarca, lidera i planifica les operacions. Alejandro, el fill major, estrella d’un club de rugbi, se serveix de la seva popularitat per no aixecar sospites. Els altres membres de la família són còmplices en major o menor grau dels crims del clan i viuen dels beneficis obtinguts dels rescats que paguen els familiars dels segrestats.

STRAIGHT OUTTA COMPTON

DRAMA. Dirigida per: F. Gary Gray. Repartiment: Keith Stanfield, Aldis Hodge, Jason Mitchell

A mitjans dels 80, el barri californià de Compton era un dels llocs més perillosos d’Estats Units. Quan un grup de joves van convertir les seves experiències vitals en una música brutalment sincera que es rebel·lava contra l’autoritat, li van donar veu a una generació silenciada.

RAMS (EL VALLE DE LOS CARNEROS)

DRAMA. Dirigida per: Grímur Hákonarson. Repartiment: Sigurour Sigurjonsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Boving

En una remota vall d’Islàndia, dos germans que no es parlen des de fa més de quaranta anys hauran d’unir forces per salvar el seu be més preuat: el seu ramat de carners.

LA ADOPCIÓN

DRAMA. Dirigida per: Daniela Féjerman. Repartiment: Nora Navas, Franscesc Garrido, Larisa Kalpokaité

Una parella viatja a un país d’Europa Oriental per adoptar a un nen, però l’operació no surt segons el previst. De seguida es veuen immersos en un ambient hostil on regna la corrupció i es trafica amb el futur dels nens i l’esperança dels pares. Així, la qual cosa va començar sent un somni acaba convertint-se en un malson.

UNA DECISIÓN PELIGROSA

THRILLER. Dirigida per: Henrik Ruben Genz. Repartiment: James Franco, Kate Hudson, Omar Sy, Tom Wilkinson

Una jove parella contreu un deute enorme en reformar la casa que la seva família té a Londres. Un dia, el seu propietari mor de forma fulminant i al costat d’ell troben 200.000 lliures. La parella decideix quedar-se amb els diners, però a partir de llavors comencen a ocórrer tota classe de desgràcies.

UN OTOÑO SIN BERLÍN

ROMANCE. Dirigida per: Lara Izagirre. Repartiment: Irene Escobar, Tamar Novas, Ramón Barea

June és una noia d’aspecte fràgil però valent i amb un gran instint de supervivència. És impulsiva i somiadora, encara que porta a les seves esquenes un passat molt dolorós. Diego és un jove escriptor poc sociable i molt sensible que viu aïllat del món. Després de deixar la seva terra a la recerca de millors oportunitats, June torna al seu poble natal i torna a veure a Diego. Junts s’enfrontaran al desencantament i a la falta d’expectatives. Al mateix temps renaixerà la seva vella història d’amor.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version