Autor Societat
12 Novembre 2015 a 13:00

Un veí de Vic va morir ahir en la col•lisió de dos camions a la C-25 a Gurb

Era l’acompanyant del conductor del camió encalçat

Bombers de la Generalitat // Foto: Toni García

Bombers de la Generalitat // Foto: Toni García

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.39h. Per causes que encara s’estan investigant, un camió tractor de transport d’animals que viatjava buit va encalçar un camió que transportava carbó. El camió envestit va travessar la mitjana i va acabar als carrils del sentit contrari, en sentit Girona. El conductor del camió encalçat va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital de Vic mentre que el seu acompanyant, G.P.L. de 58 anys i veí de Vic va morir. El conductor de l’altre camió va resultar il·lès.

Fins el lloc de l’accident es van traslladar vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran d’aquest accident, els Bombers de la Generalitat van haver de realitzar tasques de neteja de la via en ambdós sentits.

La C-25 es va haver de tallar totalment en sentit Girona i es va desviar el trànsit cap a la C-25D. Mentre que en sentit Manresa hi havia un carril tallat. La situació viària va quedar normalitzada cap a la una de la matinada.

Switch to mobile version