Autor Societat
23 Desembre 2015 a 18:00

El consultori d’Adolescents.cat ha rebut unes 5000 consultes aquest any

Un recull d’aquestes consultes es pot llegir al llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares

Consultori Adolescents.cat // Imatge del web d'Adolescents.cat

Consultori Adolescents.cat // Imatge del web d’Adolescents.cat

El consultori sobre alimentació, sexualitat i psicologia que des del 2013 impulsen conjuntament Adolescents.cat i la Direcció general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, ha rebut aquest any 4.749 consultes.

Un recull de totes aquestes qüestions es pot trobar al llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares, que han presentat els responsables del portal Adolescents.cat Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina; el director general de Joventut, Toni Reig, i tres actors de la sèrie de Merlí de TV3 que han compartit amb el públic assistent alguns dels dubtes més habituals durant l’adolescència.

El consultori compta amb l’assessorament de personal expert d’entitats referents en el món dels joves com InterPersonal (especialitzada en psicologia, benestar i salut), l’Institut d’Estudis de la Sexualitat de la Parella i l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia – Fundació Imatge i Autoestima.

Els experts d’aquestes associacions són els responsables d’elaborar les respostes pedagògiques i rigoroses a les qüestions plantejades per joves i adolescents. Es tracta de preguntes vinculades a l’afectivitat, a l’autoestima i la imatge d’un mateix, a la sexualitat o bé a la salut i l’alimentació, que es plantegen molts joves però que no s’atreveixen a preguntar o a compartir obertament.

El consultori inclou fins a 160 articles didàctics que donen respostes més completes i detallades i tenen en compte la idiosincràsia dels adolescents. Aquests articles han tingut 1,1 milions de visites també al llarg de l’any.

A més el consultori té un espai setmanal als canals adherits a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), per tal que els continguts també arribin a pares, mares i altres professionals que tractin amb aquestes temàtiques.

El llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares, editat per l’editorial La Galera, no s’adreça només als joves i adolescents. També és un manual per a pares i mares, familiars o mestres que interaccionen amb els joves dia a dia. Per afavorir la consulta s’hi inclou un índex temàtic per a poder trobar de manera ràpida les respostes als dubtes plantejats pels adolescents.

El portal Adolescents.cat rep gairebé 2 milions de visites al mes que corresponen a més de 500.000 usuaris únics, i quasi 9 milions de pàgines vistes al mes, segons dades de Google Analytics. Així mateix, aquest espai digital és el tercer mitjà amb més pàgines vistes de Catalunya, segons l’OJD.

Un recull d’aquestes consultes es pot llegir al llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares

El consultori sobre alimentació, sexualitat i psicologia que des del 2013 impulsen conjuntament Adolescents.cat i la Direcció general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, ha rebut aquest any 4.749 consultes.

Un recull de totes aquestes qüestions es pot trobar al llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares, que han presentat els responsables del portal Adolescents.cat Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina; el director general de Joventut, Toni Reig, i tres actors de la sèrie de Merlí de TV3 que han compartit amb el públic assistent alguns dels dubtes més habituals durant l’adolescència.

El consultori compta amb l’assessorament de personal expert d’entitats referents en el món dels joves com InterPersonal (especialitzada en psicologia, benestar i salut), l’Institut d’Estudis de la Sexualitat de la Parella i l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia – Fundació Imatge i Autoestima.

Els experts d’aquestes associacions són els responsables d’elaborar les respostes pedagògiques i rigoroses a les qüestions plantejades per joves i adolescents. Es tracta de preguntes vinculades a l’afectivitat, a l’autoestima i la imatge d’un mateix, a la sexualitat o bé a la salut i l’alimentació, que es plantegen molts joves però que no s’atreveixen a preguntar o a compartir obertament.

El consultori inclou fins a 160 articles didàctics que donen respostes més completes i detallades i tenen en compte la idiosincràsia dels adolescents. Aquests articles han tingut 1,1 milions de visites també al llarg de l’any.

A més el consultori té un espai setmanal als canals adherits a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), per tal que els continguts també arribin a pares, mares i altres professionals que tractin amb aquestes temàtiques.

El llibre El consultori, tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares, editat per l’editorial La Galera, no s’adreça només als joves i adolescents. També és un manual per a pares i mares, familiars o mestres que interaccionen amb els joves dia a dia. Per afavorir la consulta s’hi inclou un índex temàtic per a poder trobar de manera ràpida les respostes als dubtes plantejats pels adolescents.

El portal Adolescents.cat rep gairebé 2 milions de visites al mes que corresponen a més de 500.000 usuaris únics, i quasi 9 milions de pàgines vistes al mes, segons dades de Google Analytics. Així mateix, aquest espai digital és el tercer mitjà amb més pàgines vistes de Catalunya, segons l’OJD.

Switch to mobile version