Autor Economia
16 Desembre 2015 a 13:00

Empreses d’Osona i el Lluçanès podran acollir-se a un ajut del programa Ocupació per a la Indústria per incorporar personal

La finalitat és estimular la creació de llocs de treball

Centres Locals de Serveis a les Empreses // Imatge del web Gencat.cat

Empreses // Imatge del web Gencat.cat

Les empreses d’Osona i el Lluçanès interessades a incorporar personal podran acollir-se a l’ajut per estimular la contractació dins del programa “Ocupació per a la Indústria“.

Aquesta subvenció té per finalitat crear llocs de treball destinats a persones en situació d’atur, especialment pels joves, majors de quaranta-cinc anys i aturats de llarga durada ai així contribuir a reduir la taxa d’atur de la comarca d’Osona i el Lluçanès cobrint part del cost de la contractació laboral i ajudant a la recerca de personal més adequat per a cada posició.

La sol·licitud d’ajut, acompanyada de la resta de documentació, s’ha de presentar a la seu de Creacció (Casa de Convalescència, c/ Dr. Junyent, 1 de Vic). Les empreses que vulguin presentar la sol·licitud poden consultar aquí les bases o escriure a industria@creaccio.cat.

Dins del mateix programa d’Ocupació per a la Indústria hi trobem l’activitat Formació Experimental, on els 30 candidats seleccionats ja han començat les classes teòriques i pràctiques d’anivellament, i podran ser escollits com a aprenents de soldadura i mecanització de Control Numèric Continu (CNC) a partir del mes de gener de 2016. les empreses interessades rebran diversos currículums de candidats per tal que puguin fer un procés de selecció estàndard segons les seves especificitats.

Creacció impulsa el programa “Ocupació per a la Indústria”, subvencionat per la Diputació de Barcelona, juntament amb els serveis d’ocupació de la Mancomunitat la Plana, del Consorci per a la Promoció dels Municipis del Lluçanès, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, dels ajuntaments de Roda de Ter, Manlleu, Centelles, Vic, Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, i del Consell Comarcal d’Osona.

 

Switch to mobile version