Autor Societat
19 Desembre 2015 a 18:00

Fundació ONCE presenta l’edició en català dels sis títols infantils

Contes protagonitzats per nens i nenes amb discapacitat

Contes infantils // Imatge del web de Fundació ONCE

Contes infantils // Imatge del web de Fundació ONCE

Fundación ONCE ha presentat, en el marc de la XXXIX edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil, l’edició en català dels sis títols infantils que componen la col·lecció Biblioteca infantil protagonitzada per nens i nenes amb discapacitat. També estan disponibles en basc, gallec i en anglès.

L’objectiu d’aquest projecte és mostrar les vivències de nens i nenes amb discapacitat mitjançant  les seves divertides aventures. Les autores dels contes, Eva Latonda i Maru García, traslladen als lectors als mons de Nacho, Aitor, Rosalia, Amador, Aurora i Silvina, que ens mostren els seus desitjos de ser tennistes, pilots d’aviació, espies, actors, locutors o ballarins.

La directora de Formació, Ocupació, Projectes i Convenis de Fundación ONCE, Sabina Lobato, ha estat l’encarregada de presentar la col·lecció davant mig centenar de nens i nenes, que han pogut gaudir d’un conte narrat en les diferents llengües cooficials que hi ha a l’Estat, a més de en anglès.

Per a la responsable de Fundación ONCE aquesta és una forma de poder arribar als més petits i de fer-los veure que no tots els nens són iguals sinó que tots som diferents, promovent d’aquesta manera la no discriminació i valors com la tolerància i el respecte.

Els títols que es posen a disposició del públic infantil amb aquesta iniciativa, a través del web de Fundación ONCE, són: Nacho pista tennista, Aitor aviador, Rosalía la espia, Amador Actor, Aurora locutora i Silvina Ballarina.

Switch to mobile version